Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Siel Beauty – Laponie of Scandinavia hydratační sérum

Finská kosmetika Laponie of Scandinavia nabízí „to pravé přírodní kosmetické“ bez éterických olejů i pro tu nejcitlivější pleť s jakýmkoliv problémem – zklidňující hydratační sérum si lehce poradí i s pletí ošlehanou krutým severním větrem

Citlivá pleť si žádá tu nejvíc speciální a nejjemnější péči, kterou si vůbec lze představit. Toho si je dobře vědoma finská přírodní non-toxic kosmetika Laponie of Scandinavia, která se zaměřila na citlivou pleť se sklony k podráždění nebo i problémy typu růžovka, ekzém či pigmentové skvrny. Laponie of Scandinavia ve svých recepturách sází na minimalismus podle pravidla „méně je více“ a neobsahuje éterické oleje. Produkty Laponie of Scandinavia tedy sice nevoní, ale skvěle fungují a stávají se tak skvělou alternativou i pro pleť, kterou éterické oleje mohou dráždit. Nutnost zohlednit v kosmetické péči zkušenosti s neblahým vlivem drsnějšího severského klimatu je určitě co do účinnosti další konkurenční výhoda, v oboru péče o citlivou pleť získala značka Laponie of Scandinavia řadu mezinárodních ocenění.

Hydratační zklidňující a protizánětlivé sérum Laponie of Scandinavia obsahuje tři pečlivě vybrané bioaktivní látky – madecassoside z rostliny Centella Asiatica (Gotu Kola) na zklidnění a hojení, vzácný rhamnosový xylitolový cukr z řas pro své silné antimikrobiální účinky a dnes v kosmetice velmi populární a víceúčelový ectoin, který eliminuje alergické reakce, ale také posiluje kožní bariéru a zabraňuje dehydrataci.

Sérum má lehoučkou gelovou strukturu a je skutečně tak jemné, že se nikdo nemusí bát ani aplikace kolem očí. Doporučuje se používat jako podklad pod krém či pleťový olej po očištění pleti, ale je možné jej využít i jako SOS pomoc při akutním podráždění.

Cena: 1060 Kč, 20 ml

Zdroj a foto: https://www.sielbeauty.cz/p/laponie-zklidnujici-hydratacni-serum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *