Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZdraví

Silná trojka nově také pro děti!

Chladnější počasí, méně slunečního svitu, méně čerstvé lokální zeleniny a ovoce, brzké stmívání, kolotoč školy a práce a dalších povinností. Sami to znáte, podzim je tady. Psychika i imunita dostávají zabrat. Když cítíte, že na vás něco leze, stačí sáhnout po osvědčeném doplňku stravy Supradyn Immune. Co ale dětem, které jsou zejména v chladnějším období náchylnější? Pro ty je tu novinka letošního roku – Supradyn Immune KIDS – vitaminy a minerály pro podporu imunity v chutné a hravé formě!

Dostatečný přísun mikroživin pomáhá v tomto období podporovat náš imunitní systém. Zvažte proto, čeho máte ve stravě nedostatek, a dle toho volte konkrétní doplňky stravy namísto multivitaminů.  A právě pro všechny děti tu máme nový Supradyn Immune KIDS! Jde o chutné želé gummies se třemi příchutěmi a to jahoda, pomeranč a papája. Chuť, kterou si vaše děti jednoduše zamilují. Také tento produkt má složení zaměřené na doplnění vitamínu a minerálů, které jsou oceňovány v podpoře imunity. Základem je pak opět silná trojkombinace vitamínu C, D a zinku.  Silná trojka, když to venku fouká! Doporučuje se užívat preventivně celý podzim a zimu, tedy ideálně dřív, než to všechno propukne. Dopřejte dětem to nejlepší. 

Supradyn Immune KIDS
Doplněk stravy
Určeno pro děti od 4 let

Dávkování:

  • 2 ks pro děti 4-8 let
  • 3 ks pro děti 9-13 let
  • 4 ks pro děti 14-18 let a dospělé

Balení obsahuje 100 bonbonů

Zdroj a foto: www.supradyn.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *