Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Voyo provede klikatou cestou Marka Ztraceného do Edenu. TV Nova uvede záznam po strop našlapaných koncertů

Přesně po půl roce, kdy se konal první ze tří vyprodaných koncertů Marka Ztraceného v Edenu, Voyo nabízí v exkluzivní premiéře dokument Marek Ztracený: Cesta do Edenu. Český slavík v něm své fanoušky pustí do svého soukromí, zavzpomíná na své hudební začátky a popíše, jakým strastem příprava tří obřích stadionových koncertů čelila. Dokument je zároveň pozvánkou na záznam koncertu z Edenu, který TV Nova uvede na Silvestra o půl noci.

„Je to pro mě víc než dokument a hned na začátek je dobrý říct, že není pouze o Edenu. Je to popis cesty, které byla opravdu klikatá, chvílemi dramatická, ale krásná. Je tam spousty emocí a překvapivých informací. Poprvé jsem nechal nahlédnout i do svého soukromí, protože s těmito koncerty souviselo. Když jsem tenhle dokument viděl, měl jsem husí kůži a na konci slzy v očích. V tomhle dokumentu je celý můj svět. Moje sny, moje rodina, domov, přátelé, kapela, tým a hlavně vy,“ vzkazuje Marek Ztracený svým fanouškům a divákům nového dokumentu.

Trojnásobný Český slavík ve filmu vzpomíná na svůj první koncert ve školní aule v Železné Rudě a také na to, jak oznámil nápad na velký koncert, který se mnohým zdál jako šílený. Hudebník přiznává, že sám byl velmi naivní a vůbec si neuvědomoval, jak složité a nákladné je v Edenu koncert realizovat. Jen výměna trávníku na fotbalovém stadionu stojí 3,8 milionů korun, denní pronájem 2,5 milionů a technika potřebná na jeden takový koncert stojí denně další 4 miliony. „Rozhodnout se pro Eden znamená, že riskuješ všechno, co jsi do té doby vybudoval a vydělal, ať už ve své kariéře nebo v životě. Tady se nebavíme o stovkách tisíc. Tady se bavíme o desítkách milionů a o reputaci. A buď ti to kariéru posune směrem, o kterým jsi ani nesnil, a nebo ti to podkopne nohy. Nejeden interpret se tam spálil a musel tam koncert zrušit,“ říká v dokumentu Marek Ztracený.

I když se první koncert vyprodal během jedné hodiny, druhý během dvou a třetí během jednoho týdne, diváci uvidí i nejistotu zpěváka, který má obavy, že lístky na koncerty se nebudou prodávat. Budou také při tom, kdy sestavuje seznam a pořadí písní pro Eden a kdy se rozhoduje, zda přidat další koncert a zvažuje všechna pro a proti.

Ve snímku vystoupí i hosté koncertů Marta Jandová, Richard Genzer, Rytmus, Karel Roden a rodina Marka Ztraceného. Spokojený tatínek přizná, že si přál z Marka vychovat muzikanta, a to se mu splnilo. Marek ukáže také svého dvanáctiletého syna a popíše, jak došlo k tomu, že junior si v Edenu zabubnoval. Součástí dokumentu jsou i exkluzivní záběry ze svatby, ve kterých se zpěvák přizná, že si ve svatební den musel koupit ponožky ve večerce a místo manžetových knoflíčků použil piercing s manželčina pupíku.

Dokument Marek Ztracený: Cesta do Edenu bude na Voyo od 16. prosince, ale fanoušci Českého slavíka se mohou těšit i na samotný záznam „po strop“ našlapaného koncertu Marka Ztraceného v Edenu. Nezapomenutelnou atmosféru koncertů zachytily kamery a diváci si je mohou připomenout na TV Nova na Silvestra hned po půlnoci.

Zdroj a foto: Voyo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *