Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Valentýnská inspirace od CCC

Nechte se inspirovat našim výběrem modelů na podpatku a sportovních bot, díky kterým zazáříte na každém kroku. Od romantických odstínů červené a růžové až po elegantní krémovou, najdete zde boty, které dokonale doplní váš valentýnský vzhled.

V těchto dnech, kdy láska visí ve vzduchu, přichází CCC s oslnivým výběrem červených a růžových produktů od renomovaných značek Adidas, Converse, Puma, Kappa a Fila. Srdce každého milovníka módy a pohodlí zaplesá radostí při pohledu na tuto nabídku zaměřenou převážně na stylové sportovní boty.

Adidas nás opět překvapí kombinací elegance a výkonu. Jejich červené a růžové tenisky spojují ikonický design s nejmodernější technologií, a přináší tak ideální kombinaci stylu a pohodlí.

Klasika nikdy neomrzí. Converse přináší speciální edici Chuck Taylor v romantických odstínech červené a růžové pro každý krok prosycený nádechem lásky.

Puma si přichystala dynamický mix sportovního stylu a elegance. Jejich červená a růžová sportovní obuv poskytuje nejen pohodlí, ale i výrazný vzhled pro každého, kdo chce kráčet ruku v ruce s aktuálními trendy.

Kappa boří hranice mezi streetstylem a módní elegancí. Červené a růžové modely této značky jsou zárukou trendy vzhledu pro ty, kdo hledají odvážné kombinace.

Fila spojuje retro design s moderním výrazem. Jejich červené a růžové tenisky nabízí vkusný pohled do minulosti s důrazem na současný komfort a styl.

Tato jedinečná nabídka představuje dokonalý dárek pro ty, kteří chtějí svou lásku vyjádřit nejen slovy, ale i stylovým způsobem. Všechny produkty jsou k dispozici na prodejnách, aplikaci a https://ccc.eu/cz/.

PRO SOFISTIKOVANÝ VALENTÝN: MARC FISHER A EVA MINGE – KRÁLOVNA PODPATKŮ A SPOLEČENSKÉ ELEGANCE
Hledáte-li perfektní doplněk pro váš valentýnský outfit, Marc Fisher má pro vás to pravé! Americká značka, která zdobí svět módy svým jedinečným pohledem na eleganci a kvalitu obuvi, přináší nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky stylu.

Značka Marc Fisher si získala srdce žen po celém světě díky svému neotřelému designu, neobvyklým detailům a vysoké kvalitě zpracování. Jejich obuv je nejen výrazem vkusu, ale také ztělesněním sebedůvěry a elegance.

Produkty značky Marc Fisher jsou dostupné v prodejnách CCC, kde na vás čekají ty nejnovější modely, které váš šatník povýší na zcela novou úroveň.

Do světa neodolatelné elegance a romantiky můžete vstoupit také s valentýnským výběrem společenské obuvi značky Eva Minge, dostupné v prodejnách CCC.

Produkty od renomované značky Eva Minge spojují prvotřídní design s kvalitními materiály. Pohodlné a zároveň působivé boty jsou jako stvořené pro výjimečné příležitosti. Od elegantních lodiček po sofistikované baleríny, každý model zdůrazňuje ženskost a noblesu. Inspirujte své okolí romantickými odstíny a dekory, které oslní na každém kroku.

Valentýnský výběr značky Eva Minge a Marc Fisher naleznete ve vybraných prodejnách, aplikaci a na webu CCC .EU.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *