Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Vykroč do nové sezóny ve sportovní obuvi od CCC a buď ikonou letošního jara!

Největší výběr kultovních tenisek známých značek na jednom místě! Objevte nejnovější kolekci CCC Sport Icons s nadčasovými modely sportovní obuvi a doplňků pro ženy, muže i teenagery. Ikonické značky sportovního stylu Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi a Vans! Díky rozmanitému sortimentu v CCC a cenám od 599 Kč je nemožné této kolekci nevěnovat pozornost!

Světové značky, nadčasové modely a především největší výběr! To jsou tři věci, které najdete v nejnovější kolekci CCC Sport Icons. Retro tenisky adidas ve štíhlé siluetě s výraznými pruhy na bocích jsou již léta základem ležérního stylingu. Nabídkou značky Champion jsou bílé basketbalové modely s barevnými prvky, které si prostě nelze splést s jinou značkou. Streetwearová obuv Puma zaujme výraznými barvami. Šťavnatá červená a magnetizující indigo si bezpochyby zaslouží chvilku pozornosti – protože když už výrazný akcent, proč ne v podobě ikonických tenisek? Jádrem značky Reebok je sport, a tak není divu, že v kolekci Sport Icons najdete modely inspirované běžeckou obuví. Inspirace nekončí vzhledem, boty se budou skvěle hodit na každodenní městský běh. Kromě univerzálních modelů v šedé, námořnické a černé barvě představuje značka Sprandi také odvážnější modely se zmenšenými logy. Boty Vans, které jsou spojovány se skejťáckou subkulturou, nejsou vyhrazeny jen jí. Inspirujte se influencery a noste je ke svým každodenním outfitům.

Takto rozmanitá nabídka uspokojí každého, kdo hledá pohodlnou obuv na každý den. Značky Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi a Vans jsou na trhu již léta a kromě sportovních designů bot, které oceňují miliony zákazníků, nabízejí také kvalitu, která jde ruku v ruce s cenou. Ikonické tenisky Sport Icons jsou v CCC k dostání již od 599 Kč.

Kolekce zahrnuje také širokou nabídku tašek a batohů. Jsou prostorné a pohodlné a budou se hodit ke streestylovému stylu s našimi Sport Icons.

Focení bylo provedeno v retro stylu s prvky módní červené barvy. Stylizace je každodenní módou se sportovním nádechem.

Fotografie: Łukasz Pukowiec
Video: Dominik a Kacper
Styling: Ewelina Gralak
Make-up: Aneta Kostrzewa
Vlasy: Łukasz Pycior
Scénografie: Nina Utrata
Kreativní koncept: CCC

Nová kolekce CCC Sport Icons je k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu/cz

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *