Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Splněný sen Libora Boučka v Máme rádi Česko: Na tohle čekal jedenáct let! A průšvih Jakuba Prachaře

Na tento den čekal Libor Bouček jedenáct let! Tak dlouho se totiž snažil o to, aby jeho oblíbená kapela J.A.R. přijala účinkování v pořadu Máme rádi Česko. Moderátorova houževnatost se vyplatila a jeho jedenáctiletý sen se stává skutečností. Kapela J.A.R. změří síly s největšími hereckými talenty současné mladé generace. Sledujte v pátek 8. března ve 20.15 na Primě!

Dostat do zábavného vědomostního pořadu Dana Bártu a jeho kapelu J.A.R. se zdálo být nadlidským výkonem. Moderátorovi Liboru Boučkovi se to po jedenácti letech naléhání ale přece jen podařilo. „Tohle je sestava, o které jsme snili jedenáct let. A je tady! To je splněný sen naší generace. Jestli mě něco ovlivnilo, byla to deska Frtka, kde jsem pochopil, kde žiju,“ netajil Bouček nadšení z obsazení speciálního dílu pořadu.

Kapela J.A.R. se pokusí blýsknout svými znalostmi o Česku v červeném týmu Jakuba Prachaře. Ten to bral jako náplast za neúspěšný pokus stát se členem kapely. „Na tohle jsem čekal dlouho. Už jako mladý chlapec jsem chtěl být součástí nějaké kapely. Chtěl jsem být součástí převážně této kapely, nepodařilo se mi to. Tak jsem rád, že chlapci alespoň přišli sem. Z mého pohledu jeden jediný z nejlepších zpěváků u nás, člověk, který založil několik kapel, ale jedna z mých nejoblíbenějších J.A.R. Je mi ctí, že mohu dnes vyslovit, že v mém týmu je Dan Bárta!“ tetelil se blahem ze složení svého týmu kapitán Jakub Prachař. Přitom dostat se do kapely J.A.R. je podle Dana Bárty docela jednoduché. „Šel jsem se na tu kapelu podívat. A byl jsem tak ohromen jejich umem a smyslem pro humor a pro show, že jsem se z první brázdy přihlásil, jestli bych nemohl dodat zpívané slovo, a udělal jsem krok z hlediště na jeviště, a protože jsem urputný, tak jsem s nimi zůstal,“ vzpomínal na začátky s kapelou Dan Bárta. „Je pravda, že jsem si v jednu chvíli říkal, co se děje, že mi to dneska nějak zpívá. Podíval jsem se doprava a tam klečel u kláves Dan a tam zpíval,“ dal k dobru historku z osudného dne Ota Klempíř.

Proti červenému týmu Jakuba Prachaře ve složení Dan Bárta, Oto Klempíř a Michal Viktořík se postaví v týmu Vojty Kotka nejobsazovanější herci současné mladé generace Marta Dancingerová, Jan Nedbal, Oskar Hes. Jan a Oskar sdílejí nejen titulky ve filmu Bratři, ale i bydlení. „Je hezký, že Marta třeba napsala za život dvě knížky a my jsme slavný, protože spolu bydlíme,“ bavil se nad Liborovým entrée Jan Nedbal a promluvil o natáčení filmu o bratrech Mašínech a o setkání s jedním z nich, Josefem Mašínem. „Potkali jsme se s Josefem Mašínem, jsou to asi dva roky. On se zapřísahal, že se nevrátí do Česka, dokud budou ve vládě komunisti. Ti už tam sice nejsou, ale asi ho to nějak nepřesvědčilo. Tak jsme se s ním potkali v Drážďanech. Šel s námi tu cestu přes Waldov, kde byli proti obrovské přesile asi 20 tisíc Volkspolizei, a ukázal nám i tu vlakovou zastávku, kde byla ta slavná přestřelka. Bylo pro mě hrozně zajímavé, když vám to protagonista toho příběhu říká skrz oči, které to samy zažily a viděly. To byl pro mě nepopsatelný zážitek,“ popsal nezapomenutelné setkání Jan Nedbal.

Průšvih Jakuba Prachaře: Nepoznal vlastní přítelkyni
Na tento díl soutěže Máme rádi Česko Jakub Prachař nejspíš dlouho nezapomene a dost možná si ho doma ještě zodpoví. A to nikoli za své věčné fórky, ale za přešlap v jedné ze soutěžních her. V té jsou spojeny podobizny dvou známých osobností do jedné a na soutěžících je, aby obě tváře identifikovali. Tentokrát produkce spojila tváře dvou osudových žen Jakuba Prachaře, maminky Dany Batulkové a přítelkyně Sary Sandevy. Tu kapitán červeného týmu nepoznal ani na třetí pokus. Svoji lásku zaměnil za Jitku Schneiderovou, Simonu Krainovou a Karin Babinskou. „Mámu jsi poznal bezpečně a sám si zodpovíš, co jsi nepoznal,“ varoval kamaráda Libor Bouček. „My už se jeden druhému dlouho nedíváme do očí. Vypadá to jako moje holka, že jo,“ zastyděl se Jakub Prachař. „Máš problém, kamaráde,“ zhodnotil věcně prekérní situaci Vojta Kotek. „No nic, pojďme to přejít bez bodu tohleto. Pro Jakuba možná na dlouho bez bodu,“ pobavil se Libor Bouček na Jakubův účet.

Kdo prokáže větší znalosti o Česku? Mladí herci, nebo kmeti z J.A.R.? Kdo má lepší postřeh a poradí si lépe se slepou mapou? Sledujte speciální díl Máme rádi Česko v pátek 8. března ve 20.15 na Primě!

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *