Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

TV Nova ode dneška mimořádně zařazuje dvě řady životopisné série Iveta z dílny Voyo Originál do vysílání, a to od 20:20.

Sérii mapující dvě dekády života a kariéry jedné z nejslavnějších tuzemských popových ikon uvede TV Nova po šest nedělních večerů ode dneška do 5. května. Vedle výjimečné televizní premiéry Voyo Originálu se diváci Novy mohou těšit na třídílný dokumentární cyklus Málo mě znáš. Ten, kromě řady výpovědí kolegů a přátel Ivety Bartošové, přinese také osobní vzpomínky Artura Štaidla na svou maminku a autentický vhled do fungování tuzemského šoubyznysu. 

Letošek je pro celou Skupinu Nova výjimečným rokem. Připomínáme si, jakým způsobem Nova ovlivnila životy Češek a Čechů, jak navždy změnila nejen televizní trh, jakou neuvěřitelnou spoustu inovací vnesla do televizního vysílání a co Nova znamená dnes,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská a dodává: „V rámci letošních oslav jsme připravili spoustu dárků pro naše diváky. Jsou to totiž pouze a jen oni, kdo stojí za televizním zázrakem jménem Nova. Vedle celé řady akcí, které jsme pro ně na letošní rok připravili, jim chceme ve zcela mimořádné televizní premiéře nabídnout projekt, který vznikl pro Voyo. A není náhodou, že jde právě o jeden z nejúspěšnějších Voyo Originálů – sérii Iveta.“ Ředitel vývoje TV Nova a Voyo Michal Reitler doplňuje: „Ke každému výročí patří bilance, vzpomínání. Návratem k příběhu Ivety se vracíme do našich vzpomínek, kdy podkresem pro naše prožitky byly její písničky. Její pohnutý osud se odvíjel paralelně s našimi životy. Stejně tak je posledních třicet let naším společníkem televize Nova. Třicet let nás baví, informuje, stojí na naší straně. Zdá se nám jako vhodná příležitost nabídnout všem našim divákům příběh někoho, koho měli rádi.“

Trilogii třídílných sérií Iveta a dokumentární Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila oceňovaná produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je u obou projektů dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *