Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Spojení dvou světů – sportovního a divadelního. Olympijská hvězda Ondřej Synek bude hostem improvizačním pořadu 321Jedem!

Nezapomenutelný zážitek plný smíchu a inspirace zaručují divákům improvizátoři 321Jedem! Již 22. dubna v Malostranské besedě se můžete těšit na vzrušující kombinaci rozhovorů a improvizace, které se budou točit kolem osobnosti a kariéry Ondřeje Synka. 

Ondřej Synek je jedním z nejúspěšnějších českých sportovců ve veslování, jehož kariéra zahrnuje mnoho vítězství na mezinárodní úrovni a reprezentaci České republiky na olympijských hrách. Jeho úspěchy jsou neuvěřitelné! Dosud vybojoval tři olympijské medaile – stříbro v Pekingu 2008, bronz v Londýně 2012 a stříbro v Riu de Janeiru 2016. Kromě toho získal nespočet dalších medailí na mistrovstvích světa a Evropy. Svou kariéru na vodě zahájil už od mala a svého prvního úspěchu dosáhl již v 18 letech, kdy získal stříbrnou medaili na Mistrovství Evropy juniorů.

Avšak nevyvíjelo se to od malička k veslování. Jeho maminka měla zlatnictví a Ondřej je původně vyučeným zlatníkem. Věnuje se tomu nebo to šlo úplně stranou? To vše se dozvíte v pořadu 321Jedem!

Improvizační talk show
Kombinací prvků tradiční talk show s dovednostmi a technikami improvizačního divadla vytvořil Nikola Orozovič unikátní formát zábavného pořadu, impro talk show 321Jedem! Díky spontánním reakcím účinkujících a jejich zapojení do improvizačních her vznikají  nečekané momenty, které pobaví a ukáží hosta v novém světle.

Formát nejen pro improvizátory
Tento formát pořadu kombinuje kreativitu, rychlé myšlení a schopnost spolupráce mezi improvizátory, což vytváří dynamickou a neustále se měnící show. Výborní improvizátoři se pokouší vytvořit zábavné a dynamické improvizační scény s rychlým tempem a aktivní účastí diváků. Je to skvělým místem pro známé osobnosti i nové tváře, kteří si mohou vyzkoušet svou schopnost improvizace a spontánního komentování. Tuto schopnost improvizace si u nás již vyzkoušeli například herci Jiří Lábus, Jiří Mádl, Ondřej Vetchý, zpěváci Ivan Hlas a Michal Horák, cestovatel Ladislav Zibura, návrhářka Liběna Rochová či herečky Eva Holubová, Iva Janžurová, Ivana Chýlková a další.

Nenechte si ujít příležitost být součástí spontánního a energického prostředí s talentovaným a charismatickým sportovcem Ondřejem Synkem a také s moderátorem večera, díky kterému se dozvíte mnoho zajímavých i inspirativních zajímavostí o hostovi, Nikolou Orozovičem a dalšími výbornými improvizátory ze skupiny Just!Impro.

Přijďte se pobavit na jedinečnou improvizační talk show již v pondělí 22. dubna v 19:00 v Malostranské besedě.

Účinkující:
Host: Ondřej Synek
Moderátor: Nikola Orozovič
Improvizátoři: Jana Pokorná a Jiří Axman
Hudební doprovod: Václav Tobrman

Zdroj a foto: www.321jedem.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *