Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Starbucks představuje novou zrnkovou kávu a lahodné letní dezerty

Společnost Starbucks rozšířila síť poboček o kavárnu na Pražském hradě. Jedinečný kávový zážitek si zákazníci mohou vychutnat v srdci památky UNESCO s více než tisíciletou historií. A my jsme si dnes toto krásné a jedinečné místo užili v rámci tastingu letních novinek.

Starbucks vrací na český trh limitovanou nabídku zrnkové kávy Starbucks Odyssey Blend. Letos vás okouzlí tóny grapefruitového nektaru a pražených lískových oříšků. Nezapomeňte svou oblíbenou kávu doplnit některým z nových letních dezertů plných osvěžujících ovocných chutí.

Tato oblíbená káva byla vytvořena jako oslava lidí a planety, díky nimž je káva dostupná. Je svědectvím o budoucnosti udržitelné kávy. Odyssey Blend 2024 je jedinečná směs kávových zrn z Brazílie, západní Sumatry a Zambie. Každá země původu byla vybrána pro své jedinečné způsoby pěstování a zpracování. Tato směs středně pražených kávových zrn Arabica vás překvapí lahodnou chutí grapefruitového nektaru a pražených lískových oříšků, která je vynikající v kombinaci s citrusy, medem a fíky.

Kombinujte ji například s novým citronovo-malinovým muffinem s náplní a polevou, který je navíc zcela veganský. Pokud máte chuť na něco krémového, určitě sáhněte po koláči Berry Skyr – krémová směs vanilky, jemného sýra skyr a smetany, ozdobená bobulovitými plody a křupavým posypem ze slunečnicových semínek a lískových oříšků na bezlepkovém mandlovém základu je prostě neodolatelná. Pro ty, kteří dávají přednost slanému občerstvení, je tu křupavý sýrový twister, čerstvě upečený přímo baristy v kavárně.

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *