Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nenechte svoji pleť zestárnout a nasaďte kyselinu hyaluronovou!

Je součástí naší pokožky. Buňky ji milují, protože jim vytváří ideální prostředí. A s přibývajícím věkem má pro každou ženu zcela zásadní význam, protože je hydratačním životabudičem. O čem, že je řeč? O tajemně znějící kyselině hyaluronové!

„Právě úbytek kyseliny hyaluronové v určitém věku může za to, že naše pokožka začne vysychat a stárnout. Ve čtyřiceti letech se podle odborníků dostáváme na zhruba padesát procent její přítomnosti v pokožce, a tak je nutno začít ji pravidelně doplňovat,“ vysvětluje Denisa Jasinská z kosmetického blogu Inspirace.essente.cz

Vždy je lepší poradit se s odbornicí, ideálně s kosmetičkou, která vaši pleť zná. Ta by vám měla doporučit správný kosmetický přípravek. Ty nejkvalitnější v dnešním kosmetickém světě obsahují nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, která dokáže plnit ochrannou hydratační funkci ve vnějších vrstvách pokožky. Zároveň dokáže proniknout do jejích spodních vrstev a pozitivně ovlivňovat metabolismus buněk. Právě nízkomolekulární kyselina hyaluronová se hodí pro každodenní domácí péči a obsahují ji například všechny přípravky hydratační řady české kosmetické značky Essenté.

Hyaluronový booster zastaví vrásky
Essenté nyní přichází se zcela novou recepturou intenzivní hydratační péče s vysoce koncentrovanou kyselinou hyaluronovou. Představuje ji Hyaluronový booster, který vypíná pleť obličeje a odstraňuje z ní vrásky. Má silné hydratační a liftingové účinky, které pomáhají pleti zachovávat přirozenou pružnost, pevnost a mladistvý vzhled. Jeho efekt je zřetelně vidět už několik minut po nanesení, kdy se pleť vypne a vrásky jsou méně znatelné. Napomáhá zlepšit elasticitu pleti a zároveň zamezuje ztrátě vlhkosti z jejích povrchových vrstev. Jeho šetrné složení navíc pleť nezatěžuje, neucpává póry, posiluje její obranyschopnost a chrání ji před vnějšími škodlivými vlivy. Koupíte ho na www.essente.cz za 795 Kč.

Tip kosmetičky: Používání Essenté Hyaluronového boosteru zvyšuje efekt Korneoterapeutické kúry Essenté, nové unikátní metody chemického peelingu, při němž se aktivní látky uvolňují pomalu a postupně do hloubky kůže, takže se dá aplikovat i v létě, což u jiných chemických peelingů nelze.

Zdroj: Inspirace.essente.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *