Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaSport

Natalia Vodianova a Philipp Lahm doprovodili pouzdro s trofejí pro vítěze FIFA World CupTM v den finále mistrovství světa FIFA ve fotbale

U příležitosti mistrovství světa ve fotbale 2018 FIFA World CupTM, které se konalo v Rusku, Louis Vuitton vyrobil nové pouzdro, které chrání legendární trofej pro mistry světa a vítěze FIFA World CupTM. Trofej byla slavnostně předána vítěznému národnímu týmu 15. července 2018.

V neděli 15. července ve 4:45 středoevropského času, těsně před výkopem finálového zápasu, ruská supermodelka, aktivistka a filantropka Natalia Vodianova a legenda FIFA Philipp Lahm společně doprovodili na trávníku stadionu Lužniki v Moskvě trofej FIFA World CupTM Original Trophy v jejím na míru šitém cestovním pouzdru.

Natalia Vodianova je hrdá, že mohla představit tento mimořádný objekt navržený speciálně pro mistrovství světa 2018 FIFA World Cup RussiaTM. Vyjádřila se: „Ruský lid má velkou radost, že naše země hostí FIFA World Cup. A já jsem velmi poctěná, že mohu zastupovat svoji zemi a sen, který trofej FIFA World CupTM Original Trophy představuje.“ Philipp Lahm, legendární německý fotbalista a kapitán vítězného týmu na mistrovství světa FIFA World Cup Brasil™ v roce 2014, po boku Natalie Vodianové doprovodil tuto trofej.

Proslulá trofej FIFA World CupTM Original Trophy měří 36 cm na výšku, váží 6,175 kg a je vyrobena z ryzího osmnáctikarátového zlata s podstavcem z polodrahokamu malachitu. Pro tuto prestižní trofej značka Louis Vuitton navrhla a vyrobila na zakázku speciální cestovní pouzdro. Pouzdro vyrobili celé ručně mistři řemeslníci v historických dílnách značky ve městě Asnières blízko Paříže. Pouzdro vyrobené speciálně pro mistrovství světa v Rusku má povrch z krásného, lehkého a zároveň velmi odolného materiálu Monogram Titanium s laserem vyrývaným motivem. Osm rohů pouzdra je pro vyšší ochranu potaženo charakteristickou přírodní hovězí kůží. Zámek a šest spon je z ruthenia, tvrdého tmavě šedého kovu, jehož chemická značka je Ru a který symbolizuje hostitelskou zemi pro letošní mistrovství světa ve fotbale FIFA World CupTM.

Zdroj: www.louisvuitton.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *