Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

CK Neckermann představuje nový koncept hotelů Cook‘s Club pro mladé cestovatele

Chcete si s přáteli nebo partnerem užít tu nejlepší dovolenou? Vyberte si destinaci a zamiřte do hotelu Cook’s Club.

V místním clubu vyhrávají DJ ty nejlepší songy ve dne v noci. Dále se všechno točí kolem bazénu, kde se opět pořádají party. Na baru se míchají ty nejlepší koktejly z čerstvých ingrediencí a těch nejkvalitnějších lihovin. V restauraci se podává to nejlepší z lokální kuchyně i světového street food. Nechybí ani wellness  a zkrášlovací služby, kdybyste potřebovali vylepšit image. Interiér hotelu byl navržen moderně v ležérním stylu.

Některé pokoje mají kapacitu až šesti osob pro party, které touží být ubytováni pohromadě. Jedinou podmínkou pobytu je věk nad 16 let. A cena? Ta je přizpůsobena mladým lidem, takže nečekejte nic předraženého. Hotel je také jedinečnou příležitostí pro single.

Nemáte se kde seznámit? Pokud nechcete trávit dovolenou sami, pak si zvolte sdílený pokoj. Recepce vám vybere společníka ve vašem věku a stejného pohlaví. Podmínka to ale samozřejmě není, můžete mít i pokoj sami pro sebe. Bude zde dost příležitostí k seznámení i jinde.
Tady zábava nikdy nekončí, tak proč být o dovolené sám?

A kam se můžete vypravit?
První hotel pod hlavičkou Cook’s Club byl otevřen vloni v létě na Krétě. Za tu dobu přilákal desítky nadšených mladých lidí, a proto se letos otevírají další. V dubnu se slavnostně otevře Kos a Mallorca, v květnu Turecko Marmaris, v červnu Bulharsko, v červenci Rhodos a v srpnu Turecko Alanya a Egypt. A tím to nekončí. V příštím roce se plánují otevřít další hotely značky Cook’s Club opět v populárních turistických destinacích.

Zdroj: https://www.ckneckermann.cz/cooks-club/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *