Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaSport

Nová kolekce Under Armour RUSH SEAMLESS – nadešel čas začít recyklovat svou vydanou energii

Neustále posouvat hranice v technologiích a pomáhat sportovcům maximalizovat jejich výkony. Americká značka Under Armour se drží svého hlavního poslání a uvádí na český trh v rámci kolekce jaro/léto 2020 novou speciální řadu UA RUSH SEAMLESS.

Určitě se shodneme na tom, že pokud chcete posouvat hranice svých sportovních výkonů, být lepší než soupeř nebo vy sám, je k tomu potřeba spoustu energie. I jedno procento navíc může rozhodnout o výhře nebo prohře, o tom, zda dosáhnete vysněného úspěchu a posunete se zase o kousek blíž ke své metě. Ale jak toho docílit? Kde získat dodatečnou energii, když máte pocit, že vám síly ubývají a regenerace nelze urychlit?

Co kdybychom vám řekli, že dodatečnou energii můžete získávat i tím, že si vyberete správné oblečení? Nevěříte? Pojďte se s námi podívat na nejnovější kolekci z dílny Under Armour.

Speciální tréninková řada UA RUSH SEAMLESS, jejíž základem je vědecky zpracované vlákno, pomáhá recyklovat vaši vydanou energii. Inovativní minerální prvky obsažené v tomto revolučním materiálu přispívají ke zvýšenému průtoky krve, jenž poskytuje výhodu v podobě maximalizace výkonu a urychlení zotavení. Získáte tak jistotu, že vydanou energií neplýtváte, neztrácíte ji, ale recyklujete a navracíte zpátky do těla. Jednoduše řečeno, čím více energie vydáte, tím více jí díky kolekci UA RUSH SEAMLESS získáte zpět.

Inovativní materiál ale není jedinou výhodou této kolekce. Při vašem aktivním tréninku zajisté oceníte i menší počet švů, díky čemuž získáte zvýšenou prodyšnost přesně v těch oblastech, kde je to nejvíce potřeba. Od paží přes hrudník a ramena až po nohy se bude vaše tělo cítit volnější než kdykoliv předtím.

Méně švů, méně rozptýlení, vyšší výkon to je UA RUSH SEAMLESS.

Foto: Under Armour

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *