Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Duševní rovnováha v každé kapce v novince Salus Neuro Balance Ašvaganda 250 ml

Toužíte po harmonii, kterou byste si zachovali i přes nekončící příval úkolů v práci a povinností doma? Vzpruhou pro vaše nervy i psychiku mohou být vitamíny a přírodní látky. Jejich pečlivě zvolenou kombinaci přináší novinka Salus Neuro Balance Ašvaganda 250 ml – tekutý doplněk stravy se složením vyladěným tak, aby povzbudil mysl a podpořil pocit klidu.

Přípravek je zdrojem vitamínů B12 a C, které spojuje blahodárný vliv na správnou činnost nervové soustavy a psychiky. Oba navíc přispívají k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání, což z nich dělá skvělé pomocníky v náročném období. Značka Salus už více než sto let sází na sílu přírody, a tak jsou bylinky nezbytnou součástí i této novinky. Ve formě vodného extraktu vás při hledání životní rovnováhy podpoří levandule, mučenka, meduňka a máta – tedy léčivky, které příznivě působí na spánek i relaxaci.

Důležitou roli hrají také výtažky z vitánie snodárné, známé rovněž jako indický ženšen nebo ašvaganda, což je název pocházející ze sanskrtu. Tato skromná rostlina, které se dobře daří i v suché a kamenité půdě, nachází po tisíciletí uplatnění v tradiční čínské medicíně neboli ájurvédě. Hýčká totiž duševní zdraví a přispívá ke kvalitě spánku, stejně jako odolnosti proti stresu. Podporuje také vitalitu.

Pohoda chutná po ovoci
Na příjemné chuti tekutého doplňku stravy Salus Neuro Balance Ašvaganda 250 ml má svůj podíl pyré z manga a guave, ale také sirup z agáve a směs koncentrátů ovocných džusů z ananasu, pomeranče, hrušky, jablka, citronu a mučenky.

Přípravek neobsahuje alkohol, chemické konzervační látky, barviva ani zdroje lepku a laktózy. Je vhodný i k dlouhodobému užívání. Určený je pro osoby starší 18 let. Pro posouzení vhodnosti užívání přípravku u těhotných a kojících žen není k dispozici dostatek údajů.

Doporučená maloobchodní cena je 329 Kč. Novinka je k dostání ve vybraných obchodech se zdravou výživou a na objednání také v některých lékárnách. Z pohodlí domova ji můžete pořídit například na e-shopu www.liftea.cz. Více informací najdete na www.floradix-zelezo.cz. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu

Zdroj a foto: www.liftea.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *