Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníZábava

Cestujte s Emirates do Dubaje a získejte vstupenku na slavnou show La Perle

Letecká společnost Emirates přináší cestujícím, kteří plánují letos v srpnu a září vycestovat do Dubaje, skvělou nabídku. Každá letenka společnosti Emirates zakoupená prostřednictvím stránek emirates.com do 8. září na lety uskutečněné do 31. září zahrnuje také vstupenku zdarma na unikátní show La Perle, která kombinuje dechberoucí choreografie s odvážnými prvky.

Pro získání vstupenky na představení La Perle je zapotřebí si zakoupit letenku na stránkách emirates.com s využitím kódu LAPERLE. Kategorie vstupenek na tuto show závisí na zakoupené cestovní třídě. Kategorie s označením Bronze je dostupná pro cestující v Economy Class, vstupenky kategorie Silver mohou využít cestující Business Class a First Class. Nabídka je dostupná také prostřednictvím cestovních kanceláří.

Oceňované představení pochází z dílny talentovaného režiséra Franca Dragoneho. Příběhem La Perle vzdává poctu historii lovcům perel ve Spojených arabských emirátech, a to ve velkém stylu, včetně tryskajících vodopádů a přívalových dešťů, které v jednom momentě zaplaví jeviště a hned poté z něho mizí pryč. Dragone také stojí za inscenacemi jako The House of Dancing Water v Macau a Le Reve v Las Vegas, všechna tato představení jsou unikátní a nepodobají se žádným jiným. Bezkonkurenční zážitek je zaručen díky extravagantní produkci, která kombinuje dechberoucí výkony, působivé jevištní obrazy a nejmodernější technologie.

Objevujte krásy Dubaje
Společnost Emirates v rámci své globální sítě za dodržování všech bezpečnostních kroků obnovila provoz do více než 120 destinací, aktuálně provozuje z Prahy do Dubaje sedm letů týdně. Dubaj nabízí vše od sluncem zalitých pláží či „světových nej“ po pohostinnost nejvyšší třídy a nepřeberné množství volnočasových i adrenalinových aktivit. Město bylo jedním z prvních na světě, které obdrželo certifikát WTTC, první globálně platný bezpečnostní a hygienický certifikát, udělovaný Světovou radou pro cestování a turismus.

Ještě více výhod s Emirates
A to není vše. Všichni zákazníci společnosti Emirates mají možnost do 30. září využít další výhody v rámci jejich pobytu v Dubaji díky nabídkám My Emirates Pass. Stačí předložit palubní vstupenku a užít si výhodné vstupy a slevy do více než 450 turisticky atraktivních míst. Návštěvníci z Česka tak mohou objevovat Dubaj za příznivé ceny v těch nejlepších místních restauracích, zábavních parcích, lázních nebo se mohou vydat na dobrodružné výlety.

S tak širokou nabídkou výhod a zpáteční letenkou z Prahy do Dubaje, která je v Economy Class dostupná již od 10 990 Kč a v Business Class od 49 990 Kč, je nyní ten ideální čas zarezervovat si let a naplánovat vlastní cestu za dobrodružstvím.

Bezpečné cestování
Společnost Emirates zavedla řadu opatření na zemi i na palubách svých letadel, aby cestujícím na každém kroku jejich cesty poskytla nejvyšší hygienická a bezpečností opatření. Letecká společnost rovněž uvedla do provozu tzv. bezkontaktní cestu s využitím biometrických technologií a bezdotykové odbavení a poskytla tak svým zákazníkům ještě více příležitostí k využití mezinárodních cestovních pasů IATA Travel Pass.

Emirates je lídrem v odvětví v zavádění inovativních produktů a služeb, které odrážejí potřeby cestujících v tomto dynamickém období. Společnost neustále posouvá služby pro své zákazníky na vyšší úroveň, nabídla jim ještě delší platnost letenek a štědřejší podmínky v rámci flexibilního rezervačního systému, prodloužila do dalšího oznámení platnost cestovního multirisk pojištění a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Cestujícím letecká společnost doporučuje zkontrolovat si před cestou nejnovější vládní opatření týkající se cestovních požadavků cílové destinace. Informace o vstupních požadavcích pro mezinárodní návštěvníky Dubaje naleznete zde.

*Na nabídku se vztahují daná pravidla a podmínky.

Po zarezervování letu do Dubaje obdrží zákazníci email se specifickým kódem. Tento kód je třeba použít při rezervaci vstupenky na show na stránkách www.laperle.com. Vstupenka zdarma platí pro představení uskutečněná do 30. září.

Zdroj a foto: Emirates

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *