Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Na mikulášskou nadílku do Atria Flora

Přijďte si užít adventní pohodu do obchodního centra Atrium Flora. Na děti tu v pondělí 6. 12. bude čekat tradiční Mikuláš, čert a anděl a pro rodiče je přichystána předvánoční nadílka v podobě krásných dárků za nákupy.

Mikulášská se bude v obchodním centru Atrium Flora konat v pondělí 6. 12. 2021 od 14:00 do 19:30 hodin. Dorazte s vašimi dětmi, které se mohou těšit na anděla, čerta a Mikuláše. Za básničku či písničku na ně bude čekat sladká odměna. Letos bude přichystaný i oblíbený fotoaparát Instax, a tak si kromě mikulášské nadílky odnesou také fotografii na památku.

Nalaďte se na svátky díky vánoční atmosféře v obchodním centru Atrium Flora. Seženete zde všechny vánoční dárky, od oblečení až po elektroniku. Ve čtyřech podlažích se tu nachází více než 130 obchodů, a jak jsou již zákazníci zvyklí, čekají na ně jako každý rok i speciální vánoční kiosky, které nabídnou další netradiční vánoční dárky. Obchodní centrum rozdává také 900 krásných dárečků za vaše vánoční nákupy. Součástí předvánoční nadílky je slosování o hlavní ceny – sladké vánoční cukroví v hodnotě 700 Kč. Stačí donést účtenku z daného dne s minimální částkou 500 Kč hosteskám, které naleznete u stánku ve 3. patře v čase 13:00–20:00. Za účtenku obdržíte stírací los, po jehož setření se vám zobrazí jeden ze tří symbolů, které vás opravňují k získání jednoho z 900 dárků. A automaticky se také dostáváte do hlavního slosování o 3 hlavní výhry. Soutěž končí 5. 12. 2021.

Zdroj a foto: www.atrium-flora.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *