Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Impro talk show 321jedem! s hostem Jiřím Mádlem

Tentokrát si do impro talk show 321jedem! moderátor Nikola Orozovič pozval herce a režiséra Jiřího Mádla. V originální formátu, který propojuje talk show a improvizace zjistíme, nakolik Mádl využívá improvizace ve filmovém světě.

Originální a u nás jedinečný formát impro talk show staví hosta do nečekaných a hravých situací, v jakých ho jinde neuvidíte. Rozhovor se střídavě mění v improvizovanou scénku, historku nebo píseň v podání moderátora Nikoly Orozoviče a dalších členů skupiny Just!Impro.

Autorem konceptu je právě Orozovič, který se improvizaci věnuje od roku 2004, kdy se stal hráčem České improvizační ligy. Později začal zápasy sám organizovat a následně dal vzniknout formátu improshow a skupině Just!Impro, s níž již devátým rokem účinkuje ve Švandově divadle. Jako lektor pravidelně vede workshopy a semináře o improvizaci nejen pro herce, ale i ve firemních sférách. Má za sebou také filmové zkušenost jak před kamerou, tak i za kamerou jako produkční či asistent režie. Věnuje se také loutkovému divadlu.

V roce 2016 vymyslel formát impro talk show a začal jej od ledna 2017 pravidelně uskutečňovat pod názvem 321jedem! nejdříve v divadle Royal a později v Malostranské besedě. Mezi hosty se objevili například herečky Eva Holubová, Iva Janžurová, Ivana Chýlková, herci Karel Heřmánek, Karel Zima, režisér Jiří Havelka, zpěvačka Eva Burešová, kouzelníci Ondřej Pšenička a Richard Nedvěd, kardiochirurg Petr Neužil, cestovatel Dan Přibáň, reportér Miroslav Karas a další. Naposled to byl držitel Magnesia litera a policejní rada Miroslav Komínek.

Vždy si pozvu zajímavého hosta, se kterým se já a mí kolegové z Just!Impro bavíme a z jeho odpovědí si bereme témata na naše improvizované scény. Poté pokládáme další otázku a hrajeme další scénu, a tak to je celé představení. Hosta do improvizace i zapojujeme a pokud má co divákům předvést, tak zapojíme i jeho vlastní výstup,“ popisuje formát Orozovič.

„Vůbec nevím, co mě čeká a do čeho jdu, ale prý se mám těšit, tak se těším.” říká herec a režisér Jiří Mádl, který bude hostem 24. ledna. Rozhodně se má na co těšit. Zábavný večer plný improvizace čeká nejen jeho, ale i diváky od 19:00 v Malostranské besedě.

321jedem! 24.ledna 2022, 19:00, Malostranská beseda
Moderátor: Nikola Orozovič
Host: Jiří Mádl
Dále účinkují: členové Just!Impro Jana Pokorná a Martin Vasquez
Hudební doprovod: Václav Tobrman

Foto: archiv N. Orozoviče

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *