Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Tradiční lyžařský závod Šumavská 30 bude!

V pořadí šestý ročník závodu v klasickém běhu na lyžích Šumavská třicítka se uskuteční v sobotu 5. února v Nové Peci na Prachaticku. Záštity se ujal ředitel Armádního sportovního centra Dukla, olympionik Pavel Benc.

Připraveny jsou závody pro kategorie muži 30 km, ženy 15 km, děti do 1 km, žáci 2 a 3 km, dorostenci 5 km. Tato již tradiční sportovní akce je určena pro lyžaře jak bez výkonnostní třídy, tak i s výkonnostní třídou. takže pro amatéry, tuzemské i zahraniční turisty, jakékoli milovníky běžeckého lyžování.

Přihlášky k závodu mohou sportovci podávat elektronicky (do 4. 2. na emailovou adresu: prihlaska@sumavska30.cz) nebo osobně v den závodu. Nejpozději však třicet minut před startem. Podrobnosti o šumavském závodu nabízí také webové stránky Šumavská 30 (informace lyžařům poskytnou pořadatelé po zaslání emailu na adresy: starosta@novapec.info a prihlaska@sumavska30.cz

“Jako každý rok i letos velice rádi v Nové Peci na Šumavě přivítáme všechny sportovce a zájemce o lyžování,” prohlásil za organizační výbor Šumavské třicítky starosta Nové Pece Martin Hrbek.

Zdroj a foto: Helena Váňová Production

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *