Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Pohyb bez bolesti? Přizvěte na pomoc bylinné gely a sirupy

S jarem se probouzí vedle přírody i naše chuť vyběhnout ven, sednout na kolo, začít plavat. Přepálené starty nebo špatná technika se mohou nepříjemně podepsat na stavu našich kloubů, šlach a svalů. Ať už vás bolí kvůli chybné technice, náročnému tréninku nebo věku, můžou jim ulevit bylinné gely od společnosti Green idea. Pro kompletní péči o klouby vyzkoušejte Artroregen – Sirup Premium a Artroregen gel s kostivalem a jírovcem.

Péče o klouby zevnitř i zvenku
O namáhané klouby je potřeba starat se dlouhodobě a intenzivně, aby nebolely. Problémy s nimi mají nejen sportovci, lidé po operacích pohybového aparátu, ale také obézní lidé, jejichž klouby jsou přetěžovány vahou. Kvůli obecně horšímu prokrvování kloubních tkání je vhodné o ně pečovat nejen z vnějšku, ale i vnitřně, např. sirupem Artroregen Premium.

Artroregen Premium, doplněk stravy Green idea, prodává topvet.cz a greenidea.cz, 500 ml za 498 Kč
Sirup Artroregen Premium od české značky Green idea spojuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kyselinu hyaluronovou, MSM a unikátní bylinný komplex pro komplexní výživu kloubů v každém věku. Obsažená bršlice se používá při dně, rdesno při revmatitidě a přeslička podporuje správnou funkci kostí. Protizánětlivý kurkumin pomáhá při zánětech. Vitamin C přispívá ke tvorbě tolik potřebného kolagenu.

Artroregen masážní gel Green idea, prodává topvet.cz a greenidea.cz, 250 ml za 128 Kč
Masážní gel Artroregen obsahuje speciálně vybrané extrakty z bylin pro péči o pohybový aparát. Kompozice z kostivalu, jírovce, arniky, třezalky, jalovce, rozmarýnu a máty přináší úlevu bolavým a nateklým kloubům a vazivům. Doporučujeme používat v kombinaci s kloubní výživou Artroregen Sirup Premium.

Rozehřejte svaly před túrou a zchlaďte je bylinkami po sportu
Bylinné gely a masti jsou už tisíce let využívány pro nejrůznější zdravotní problémy. Obzvláště velké oblibě se dnes těší ty, co prohřívají nebo chladí ztuhlé či namožené svalstvo a klouby, a to nejen mezi sportovci a staršími lidmi. Značka Green idea proto nabízí dva tatranské gely, chladivý a hřejivý, s pečlivě zvolenou kombinací efektivních bylinných esencí. Hřejivý gel doporučujeme nanést před očekávanou fyzickou aktivitou, aby došlo k prohřátí svalstva, rozšíření cév a tím lepšímu zásobení tkání kyslíkem, čímž se snižuje riziko poranění měkkých tkání. Vhodný je i pro studené končetiny nebo ztuhlé klouby. Chladivý gel je volbou č. 1 po sportovním výkonu, urychluje regeneraci a přináší úlevu.

Tatranský chladivý gel, 250 ml, prodává topvet.cz a greenidea.cz, 148 Kč
Masážní bylinná kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic, jako jsou mentol, kafr, výtažky z jalovce, kostivalu, jírovce, borovice, jedle, rozrazilu, máty, arniky a dalších. Gel v kombinaci s masáží urychluje regeneraci po zvýšené fyzické zátěži, např. sportu nebo turistice.

Tatranský hřejivý gel, 250 ml, prodává topvet.cz a greenidea.cz, 148 Kč
Bylinný balzám Green idea s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic je vhodný pro masáž před sportovním výkonem nebo k prohřátí kůže a kloubů. Obsahuje výtažky z papriky, jedle, borovice, rozmarýnu, rozrazilu, hořce, jírovce a kafrovníku. Vyzkoušejte ho na namáhaná místa nebo studené končetiny.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *