Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSport

BILLA Wannado Festival Tour 2022 míří tuto sobotu do Litoměřic

BILLA Wannado Festival, který láká děti a mládež ke sportu a pohybu, se tuto sobotu 18. června přesouvá do Litoměřic. Na návštěvníky čeká celodenní nabitý program plný sportovního vyžití, které doprovodí oblíbené postavičky ze světa Wannado – Bernil, Keryan, Meerfun a Naila. Vůbec poprvé se Wannado, jehož titulárním partnerem je společnost BILLA, stane součástí Bezva Festu, největšího rodinného festivalu v Česku. Akcí bude provádět tanečník a choreograf Martin Pořízek.

Festival zahájí v sobotu v 10:30 svou kuchařskou show vítěz MasterChef Česko 2022 Roman Staša, který přímo na pódiu uvaří chutné a zdravé jídlo ze surovin privátních značek dostupných v prodejnách BILLA. Společně s kulinářským zážitkem odstartuje také hlavní sportovní program.

Hosté budou moci zhlédnout různá exhibiční vystoupení, rozhovory se známými sportovci či program s animovanými maskoty. Nadšenci do sportu z řad dětí budou moci změřit své síly například na překážkové nafukovací dráze Ninja Race nebo si zastřílejí na laserové biatlonové střelnici.

Nejmenší sportovci si mohou zazávodit ve Wannado zóně odrážedel. „Základním prvkem zdravého životního stylu je pohyb. Kdo se hýbe, žije. Díky BILLA Wannado Festival Tour najdeme každému dítěti, které na festival dorazí, tu nejvhodnější sportovní aktivitu, kde bude šťastně vyrůstat po boku kamarádů. Sport spojuje a dělá z lidí přátele na celý život,“ zve na festival jeho zakladatel Jakub Makalouš.

Během celého dne si budou moci návštěvníci pochutnat na čerstvém ovoci v ochutnávkovém stánku řetězce BILLA, který je titulárním partnerem festivalu. „Naše společnost staví zdravý životní styl, pohyb a volné chvíle strávené s rodinou na přední místo v žebříčku hodnot. Velmi nás proto těší, že můžeme s organizací letošní série festivalů Wannado pomoci a podílet se na ni,“ uvádí Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace společnosti BILLA.

Lidé se mohou zajít podívat také na Hello bank! zónu udržitelnosti, která je v programu festivalu letos poprvé a má naše nejmenší naučit, jak se chovat ohleduplně k naší planetě. Děti se svými rodiči si tam vyzkouší ekologické workshopy, hry věnované nauce o recyklaci i aktivity spojené s harmonizací vztahu člověk – zvíře – životní prostředí.

BILLA Wannado Festival letos zavítá celkem do sedmi českých měst. Na konci května se uskutečnil ve Zlíně. Po Litoměřicích je na řadě Praha, Brno, Břeclav, Litvínov a Ostrava, kde bude zakončen.

O projektu Wannado:
Wannado je první mezinárodní platforma přivádějící děti a mládež k pohybu. Svým pestrým multimediálním obsahem hledá rovnováhu mezi rychle se šířící lákadly digitálního světa a tolik potřebnou fyzickou aktivitou dnešních dětí. Právě moderní technologie Wannado využívá k návratu dětí ke sportu. Ukazuje jim, že tělesná aktivita přináší kvalitnější a radostnější život. Více o BILLA Wannado festivalech naleznete na www.wannado.eu.

Foto: archiv projektu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *