Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Monika Bagárová a Jan Bendig nazpívali letní duet k novince Praha – den & noc!

Před dvěma týdny odstartovala na Voyo a o týden později na Nova Fun hraná reality show Praha – den & noc. Titulní singl k této novince nazpívali Monika Bagárová a Jan Bendig. Dnes měl televizní premiéru také videoklip s názvem Město, který k písničce natočili.

Jaké by to bylo léto bez pohodového, chytlavého letního singlu, jenž navodí tu pravou prázdninovou atmosféru? Ten letošní nazpívali Monika Bagárová a Jan Bendig. Znají se téměř třináct let. Poprvé se potkali v populární soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2009, od té doby jsou přáteli. Každá spolupráce je potěší, takže pokud se k ní naskytne příležitost, rádi na ni kývnou. Společně nahráli již dva úspěšné duety, tento je jejich třetí.

Pro Moniku byla nová práce velkou radostí, a to nejen proto, že se při ní znovu setkala s Honzou. Po období, kdy nebylo možné koncertovat a taky po období, kdy se naplno věnovala rodině a mateřství se vrhla opět do práce. Kromě koncertů, které právě absolvuje se svou kapelou a nahrávání nového alba byla pro ni práce na duetu vítanou změnou. S Honzou jim to skvěle ladí, nahrávání i natáčení videoklipu si evidentně užili.

„Písnička je moc krásná. Bylo to docela narychlo a museli jsme si pořádně máknout. Věříme, že se bude našim fanouškům líbit,“ svěřila se se svými dojmy z nového songu hned ve studiu Monika Bagárová. „Je to trošku jiný feel, než děláme, ale jsme moc rádi, že jsme součástí tohoto projektu,“ dodala. „Spolupráci s Monikou miluju, protože to je na kamarádský bázi. To, co se nám nelíbí, si řekneme na rovinu, jsme prostě parťáci,“ prozrazuje Jan Bendig. „Ano, stačí jeden pohled, a už víme,“ směje se Monika Bagárová.

Song vznikl na motivy originálu z bulharské verze ústřední melodie k projektu, českým textem ho opatřil kreativní producent hrané reality show Praha – den & noc Vítek Pokorný.

Ve videoklipu, který Monika Bagárová a Jan Bendig natočili, jsou také ukázky z Praha – den & noc, novinky letošního léta, v nichž řeší lásku její hlavní aktéři – atraktivní Marek, pohledná Míša, sexy Leyla, rázná Aňa, přitažlivá Sofi, pohodář Olda a sympaťák Joe, nejrozjetější parta ve městě. Všichni chtějí milovat i být milováni, ale ne každému se jejich velké přání splní…

Zdroj a foto: TV NOVA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *