Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Mexické hudební večery každý čtvrtek v Aquapalace Praha

Za mexickým dobrodružstvím už nemusíte cestovat přes půlku světa, zažijete ho totiž i v pražských Čestlicích. Aquapalace Praha po celé léto umožní všem svým návštěvníkům zažít pravé Mexiko, a to s tradičními drinky, jídlem a tematickým programem pro děti. Každý čtvrteční večer navíc za doprovodu mexické kapely.

Přijďte si užít pravé mexické léto a rozvlňte se v rytmu temperamentní hudby. Každý čtvrtek od 18 hodin se můžete těšit na vystoupení, které vás přenese na pár chvil do tohoto vyhledávaného pestrobarevného ráje. Mexická kapela Mariachi vystoupí na venkovním pódium u Coral baru, takže si v průběhu představení budete moci vychutnat osvěžující a lahodný drink přímo v bazénu.

Ještě více zážitků
V Aquapalace Praha si užijete jízdu na 21 tobogánech a skluzavkách, včetně oblíbeného tobogánu s virtuální realitou MAGIC TUBE. Mezi populární atrakce patří i Divoká řeka dlouhá rekordního čtvrt kilometru nebo pravé mořské vlnobití. K odpočinku poslouží luxusní Saunový svět, v němž naleznete klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část. K ochlazení je možné využít speciální sprchy či řadu ochlazovacích bazénků.

Zdroj a foto: Aquapalace Praha 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *