Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

Probuďte svoje království. Pomůže vám s tím nová iniciativa pivovaru Krušovice

Znáte ve svém pomyslném království místo, které by si zasloužilo probudit a vrátit zpět do aktivního společenského života? Zkrátka místo, které je pro vás a vaše okolí důležité, ale jeho podoba a původní duch dávno ztratily lesk. Královský pivovar Krušovice spouští celorepublikovou iniciativu, v níž inspiruje veřejnost ke sdílení tipů na místa, která si zaslouží probudit znovu k životu a zachovat tak pro budoucí generace. Zapojit se přes speciální microsite může každý a vybrané místo získá finanční podporu.

Královský pivovar Krušovice se od letošního roku zaměřuje na pomoc všem našim českým královstvím. Prostřednictvím speciální microsite může široká veřejnost nominovat své tipy na místa, která si zaslouží obnovu. Odborná porota vybere 10 míst s největším významem pro současnou komunitu i další generace. Z těchto 10 finalistů pak bude široká veřejnost prostřednictvím hlasování vybírat vítěze, na jehož obnově se bude Královský pivovar Krušovice podílet finanční podporou až půl milionu korun.

„Již více než 440 let je s naším pivovarem a značkou spojený král. Věříme ale, že bez svého království by vlastně neexistoval. Proto jsme se rozhodli spustit projekt, který právě na to okolní „království“ myslí. Jsme jeden z pivovarů s nejbohatší historií a víme, že je v naší krajině velké kulturní i přírodní bohatství, které stojí za to uchovat,“ říká Dita Vašíčková, Corporate Affairs Manager společnosti Heineken.

4 užitečné rady, jak vybrat projekt, který u poroty zaboduje:

  • Sdílet příběh vlastního království a důvody, proč by bylo dobré jej oživit.
  • Projekt by měl mít hlubší smysl, například pomoc životnímu prostředí, přispět k utužování vztahů mezi sousedy či zlepšit kvalitu života lidí v konkrétní obci.
  • Nemělo by se jednat o projekt s komerčními záměry.
  • Udělat si menší průzkum ve svém okolí a spojit síly se všemi, kteří mají o záchranu království také zájem.

Zdroj a foto: Pivovar Krušovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *