Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Muž roku Dominik Chabr poveze na světovou soutěž krásy národní kostým za statisíce!

Vítěz české soutěže Muž roku Dominik Chabr pojede reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž Man of the year na Bali za pár dnů. Jedna z důležitých disciplín je předvedení národního kostýmu, rozhodl se s Annou Tejklovou připravit něco mimořádného. Kostým je inspirován vrcholem české gotiky za vlády Karla IV., konkrétně Kaplí svatého kříže na Karlštejně, kde jsou vsazené polodrahokamy do zlaté stěny. Jedná se o módní a současný trend a není to historická replika. „Chtěla jsem navrhnout model, který odkazuje tomuto historickému období,“ upřesňuje návrhářka a malířka Anna Tejklová.

S výrobou kostýmu mu pomohla česká značka Preciosa, která věnovala nádherné kameny a odlité kotlíky. Kostým zdobí také naše národní znaky, kterými jsou lev, moravskoslezská orlice a ručně malované ornamenty. Celková výroba kostýmu trvala desítky hodin. Pokud by se měl prodávat, jeho hodnota by byla přes 150 000Kč. Podobně pojatý kostým z České republiky ještě nikdo na světovou soutěž nevynesl.

Dominik se na tuto cestu připravoval hlavně fyzicky. „Měl jsem připravenou speciálně stravu na tuto soutěž od jeztesnami.cz, a také jsem se učil anglicky a chodil na kurz. Ve škole jsem měl hlavně nemčinu,“ říká usměvavý Dominik Chabr, který je v tuto chvíli jeden z nejúspěšnějších Mužů roku.

 

Hlavně má připraveny dárky pro další uchazeče a pro ředitele soutěže veze na Bali manžetové knoflíčky z Černínského paláce, které se speciálně vyrábí pro ministry zahraničí. Součástí pobytu je charitativní aukce, u které se vyberou miliony dolarů na charitativní účely a to dva plyšáky. „Velmi se těším, je to pro mě něco nového, nové lidi, cestování, zážitky a nikdy jsem nebyl na Bali,“ doplňuje Dominik, který by si rád do budoucna rozšířil své schopnosti o herectví, které ho velmi baví.

„Jsem velmi hrdý na Dominika, který je velmi pečlivý a svědomitý. Věřím, že uspěje v zahraničí a přiveze nějakou trofej,“ přeje Dominikovi ředitel soutěže Muž roku David Novotný.

Foto: Daniel Šeiner 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *