Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

Před porotce MasterChef míří krupiér s velkými podnikatelskými záměry s jedním z nich

Ve středu 31. srpna uvidí diváci další díl premiérové řady MasterChef Česko. O postup do TOP 30 bude opět usilovat řada soutěžících s recepty, které je nějakým způsobem vystihují. Tentokrát se představí kupříkladu krupiér z Brna, studentka vysoké školy s blízkým vztahem k Francii nebo amatérský pizzař, který si doveze dokonce vlastní pec na pizzu, aby mohl tuhle italskou klasiku připravit přímo před porotou.

Někteří soutěžící rozhodně netrpí nízkým sebevědomím ani falešnou skromností. Krupiér Pavel vaří od malička a jeho rodina si jeho jídla nemůže vynachválit. Není se proto co divit, že věří ve své schopnosti a nepochybuje o tom, že porotu okouzlí: „Všichni tři budou nadšení a já dostanu zlatý postup do top šestnáctky. Jsem talent a přišel jsem MasterChefa vyhrát.“ Jak dopadne jeho setkání s porotou? Podívejte se ve videu.

Vedle Pavla však na porotu čeká taky Petra, která ze sebe valí slova jako kulomet a dá práci ji v jejím monologu přerušit, byť jen na jednu otázku, nebo Patrik, jehož vášní je neapolská pizza, a aby ji mohl správně připravovat, rozhodl se pořídit si přenosnou plynovou pec. Tu si doveze i do studia, protože bez ní by jen těžko uvařil podle svých představ. Závan francouzské gastronomie do soutěže vnese studentka Sofie, která doma vaří se svou mentálně hendikepovanou sestrou a sní o tom, že do budoucna bude moct provozovat zařízení pro lidi s mentálním znevýhodněním.

Koho pošle porota dál a čí sny naopak utne v zárodku? A padne další zlatá karta? To diváci zjistí už ve středu 31. srpna ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *