Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Značka Sprandi představila look book své nejnovější kolekce na sezónu podzim/zima 2022

Sprandi jako průkopník stylu athleisure na nadcházející sezónu nabízí oblečení, obuv a doplňky v jednoduchém a minimalisticém stylu.

Zatímco v módě vládnou intenzivní barvy a náctileté fascinuje móda z roku 2000, návrháři se čím dál častěji obracejí k jednoduchosti 90. let. Značka Sprandi sleduje aktuální trendy a začleňuje je do svých kolekcí. V duchu současného minimalismu vidíme v této sezóně jednoduché střihy doplněné módními akcenty.

Oversize mikiny a trička pro ženy i muže s logem Sprandi se ideálně hodí do casual looků. Na každodenní nošení je můžeme kombinovat s klasickými džínami, béžovým podzimním trenčkotem nebo oblekovými kalhotami. Nezbytnou součástí stylu athleisure v podzimní sezóně budou také pohodlné teplákové soupravy v tlumených barvách. V očekávání chladnějších dní doplnila značka Sprandi svoji kolekci o jednoduché prošívané bundy.

Sprandi připravila také širokou nabídku oblečení a doplňků pro nejmenší. Dětské nabídce vládnou sportovní střihy a minimalismus. Pohodlné mikiny, trička, kalhoty i kraťasy jsou ideálními elementy pro vytvoření každodenních školních outfitů.

V nejnovější kolekci nebudou chybět ani nejmódnější modely tenisek pro ženy, může i děti. V ulicích velkoměst, podobně jako v lookbooku Sprandi, kralují kotníkové modely v basketbalovém stylu. Ani letos na podzim Sprandi nezapomene na bílou klasiku, která bude dokonalým základem každého outfitu. Svoje sportovní modely v této sezóně nabízí Sprandi v odstínech šedé, modré a hnědé. Hitem nejnovější kolekce by mohly být trekové boty v supermódním stylu gorpcore.

Výjimečným akcentem nejnovější kolekce budou sportovní hodinky. Podzimní look je potřeba doplnit stylovým batohem Sprandi, který se bude skvěle hodit do školy nebo sportovní trénink. Na každodenní nošení bude ideálním řešením ledvinka. Sportovní akcent v podzimním stylingu dodají čepice s kšiltem a logem, vysoké ponožky nebe stylové bucket klobouky.

KOLEKCE SPRANDI JE DOSTUPNÁ V PRODEJNÁCH CCC NEBO V MOBILNÍ APLIKACI A NA ccc.eu

Foto: FRANKIEWICZ&ROZNIATA, CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *