Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíSoutěž

SOUTĚŽ: Costa Coffee naděluje vánoční dárky pro kávomily

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Dárkovou kartu v hodnotě 500,- Kč vyhrává Martina E., Ústí nad Labem; Terka P., Praha a Sylva W., Praha-západ. Výherkyním gratulujeme!

Přemýšlíte, čím obdarovat své blízké na Vánoce? Pokud mezi nimi máte milovníky kávy, zkuste se porozhlídnout v nejbližší kavárně. V kavárnách Costa Coffee můžete koupit třeba termohrnky na kávu nebo čaj, skleněnou láhev na vodu, balíčky pražené zrnkové kávy se šálkem nebo nabité dárkové karty. Spojte příjemné s užitečným – vyhněte se vánočnímu shonu v obchoďácích, zastavte se v Costa Coffee na kávu a vyberte i dárek. 

Balíček kávy s ikonickým šálkem
Pro všechny kávomilce je ideální dárkový balíček Costa Coffee, který obsahuje dvě 500 g balení pražené zrnkové kávy – klasickou jemnou kávu Signature Blend medium na každý den a tělnatou 100% arabiku s medovými tóny Bright Blend. K tomu navíc je přibalený i ikonický šálek Costa Coffee pro domácí pohodu obdarovaného.

Termohrnek 3x jinak
Termohrnek je vděčný dárek, který potěší ženu i muže.  V Costa Coffee můžete vybírat hned ze tří variant a objemů – termohrnek EVO, Contigo šedý a červený. Všechny mají elegantní design a díky tvaru krásně padnou do ruky. Káva v nich zůstane opravdu dlouho teplá. Využití najdou na cestách, v autě, v kanceláři, ale i na výletě.

Keramický hrnek Strom
Plastové, papírové či nerezové hrnky na kávu už znáte. Ale viděli jste už keramický hrnek? Tenhle je svým vzhledem obzvlášť vydařený. Jako by díky motivu stromu volalo už jaro, přitom byla pořád zima.

Skleněná láhev na vodu
Pravidelný pitný režim je základ. Proč na to nemít elegantní skleněnou láhev? Sklo je navíc ekologický a vizuálně efektní materiál. Jen pozor, tato láhev je „limitka“, který rychle mizí, tak si pospěšte.

Dárková karta Costa Coffee
Preferujete, aby si obdarovaný vybral sám podle svého gusta? Pořiďte mu dárkovou kartu Costa Coffee, kterou můžete nechat a nabít na libovolnou částku. Letos opět v krásném vánočním designu.

Kávové sirupy Monin
Má vaše maminka nebo kamarádka ráda ochucenou kávu? Darujte jí sadu kávových sirupů, s jejich pomocí si doma připraví třeba vanilkové caffè latte. Balení pěti mini sirupů obsahuje oblíbené příchutě karamel, vanilka, perníček, lískový oříšek a amaretto. Káva ta bude každý den jiná a pokaždé skvělá.

Až půjdete nakupovat, nezapomeňte ochutnat jednu ze zimních novinek. Ani letos nechybí nejprodávanější kávový nápoj Perníkové caffè latte, horké čokolády nebo zbrusu nový kávový nápoj Corto s příchutí rumové kokosky.

Nalákala vás zimní nabídka kaváren Costa Coffee? Zasoutěžte si o 3 dárkové karty a vychutnejte si s přáteli šálek dobré kávy a vánoční pohodu v jedné z kaváren Costa Coffee. Stačí znát správnou odpovědět na soutěžní otázku, ta se skrývá v textu nebo na stránkách Costa Coffee. Pro tři z vás je jako odměna připravena dárková karta v hodnotě 500 Kč.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje nejoblíbenější vánoční kávový nápoj, který nesmí chybět v žádné zimní nabídce kaváren Costa Coffee?
a) Perníčkové caffè latte
b) Perníkové caffè latte
c) Peprmintové caffè latte

Nápovědu najdete na: www.costa-coffee.cz.

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 25.12.2022. Do předmětu uveďte: Vánoce s Costa Coffee. Vyhrává 350., 450. a 550. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: Costa Coffee

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *