Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

„Rondon není kondom. Nejde chvíli nosit, a pak zahodit.“ Tak zní další nesmrtelná hláška Zdeňka Pohlreicha

Jak to bylo, šéfe? Během natáčení pořadu Ano, šéfe! se toho totiž hodně odehrálo. Je načase si to připomenout. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů a spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Osmý díl už 16. prosince ve 23.50 na Primě.

„Já mám takové pořekadlo, jo. Když kari, tak Ari. Protože on ho umí zkrátka nejlíp na světě, to je základ,“ uvádí další díl pořadu velkou poklonou Zdeněk. Tak pojďme na to…

Pokud máte rádi exotiku, přijdete si v tomto díle na své. Navíc uvidíte další bomby ze třetí a čtvrté série pořadu Jak to bylo, šéfe? A víte, co Zdeňka bavilo nejvíc? „Vaření mě bavilo. Tak si to pojďme připomenout.“

Pravdou je, že Zdeněk se práce nebál a vždy ukázal, jak to má v kuchyni frčet. „Nestůj tady jak necky u půdy a nekrájej to tak. Jídlo musí být přirozené, tak se podle toho chovej,“ školí kuchaře.

Stejně, jako bavilo vaření Zdeňka, baví i dnešního kuchaře. Ari Munandar tvrdí, že ho vaření baví dodnes: „Je to jediná věc, kterou asi umím líp než ostatní.“ A s tím nelze než souhlasit. „V restauraci Ariho se vaří moderní asijská kuchyně, úplně jinak než v bistrech, která máte kolem sebe. Ari má za sebou sbírání bohatých zkušeností všude po světě, a proč tu tedy zakotvil? Kvůli práci a ženě,“ představuje Zdeněk Ariho.

Co budou pánové vařit? Žlutou kari pastu, soto ayam neboli indonéskou kuřecí polévku s kokosovým mlékem, pepes ikan neboli rybu balenou do banánového listu, hovězí s pepřovou omáčkou. Pravdou je, že všichni mají pocit, že asijská kuchyně je rychlá. Ale není to tak. Když se dělá dobře, musí se vymazlit.

Ve střihu do minulosti si Zdeněk zahraje na oddávajícího, kdy dovolí snoubencům, aby si vyměnili první podnikatelské políbení. Připomeneme si natáčení v cizině, kam se štáb vydal, aby zachránil místní restaurace, a zjištění, že i v cizině se najdou lidé, kterým se pracovat nechce, a proto jejich restaurace nefungují…

Dívejte se, inspirujte se a bavte se!

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *