Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví🎄 Vánoce

Smysluplné dárky, kterými uděláte radost hned dvakrát

Sháníte pod stromeček dárky, které mají smysl? Nákupem v charitativním e-shopu neziskové organizace Loono podpoříte její činnost a nikdy nekončící snahu o osvětu ohledně prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění i reprodukčního a duševního zdraví.

Zakoupit tak můžete prsařské tričko na podporu kampaně #prsakoule, srdcovou brož a přívěsky, které vznikly v rámci kampaně Žiješ srdcem, obláčkový plecháček a unisex tričko kampaně Dobré nitro nebo praktický batůžek podporující kampaň Dole dobrý. Doktoři si pak v e-shopu Loono mohou objednat edukační materiály do svých ordinací.

Kompletní nabídku produktů najdete na shop.loono.cz.

Výtěžek z prodeje charitativních produktů podpoří nákup nových školicích modelů, tisk vzdělávacích brožur, pořádání workshopů ve školách, firmách i na festivalech. Díky tomu bude moci Loono vyškolit ještě více lidí v oblasti prevence. Do dnešního dne naučilo už více než 130 000 lidí, jak se správně starat o svá prsa, varlata, srdce i reprodukční orgány.

Objednávky do 15. prosince budou doručeny do Vánoc. Až do 21. prosince je možné balíčky vyzvednout v pražské kanceláři Loono.

Zdroj a foto: Loono

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *