Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Shrnovací systémy Schüco rozhrnete jako závěs

Nové shrnovací systémy z hliníkových profilů Schüco AS FD 75/90.HI rozhrnete do stran jako závěs a otevřete jimi impozantní až devět metrů široký průchod. Jednotlivé skládací elementy jsou k dispozici ve velikostech až 3,5 metru na výšku a 1,5 metru na šířku. Podle formátů lze kombinovat až devět prvků bez jakýchkoli pevných sloupků či fixních ploch. Shrnovací systémy Schüco AS FD 75/90.HI se štíhlými hliníkovými rámy jsou vstřícné ke světlu i k architektům, oběma poskytují maximální volnost.

Posuvné prvky lze snadno a téměř neslyšně posouvat do strany a skládat je jako harmoniku. Umožňuje to nově vyvinutý válečkový mechanismus, který „jezdí“ v pevné nerezové kolejnici.

V závislosti na projektu a individuálních přáních klienta se shrnovací systémy Schüco mohou otevírat dovnitř nebo ven, doleva nebo doprava – jednoduše a flexibilně je shrnete stranou do úzkých plochých svazků. Pro rychlý přístup ven lze integrovat i dveře, aby se nemusel otevírat celý systém. Nová platforma je k dispozici ve dvou různých základních hloubkách: Schüco AS FD 75 (základní hloubka 75 mm) se vyznačuje velmi štíhlými pohledovými šířkami profilů a plošně lícujícím křídlovým rámem a křídlem, Schüco AS FD 90.HI navíc vykazuje kromě jiných benefitů i vysokou tepelnou izolaci (90 mm, tepelná izolace Uw 0,8 W/m2.K)

V zavřeném stavu jsou prvky shrnovacího systému Schüco vzájemně spojeny v homogenním designu; v otevřeném stavu rozšiřují obytný prostor téměř po celé šířce pro ničím nerušený výhled a pocit blízkosti přírody.

V závislosti na požadavcích uživatele jsou k dispozici tři výšky prahu: 4 milimetry (pro velmi dobrý posuv v kolejnici), 15 milimetrů (+ vysoká vodotěsnost) a 71 milimetrů (nepřerušovaný vnější rám, vodotěsnost až do třídy E750). Nová platforma shrnovacího systému Schüco zajišťuje odolnost proti vloupání ve třídě odolnosti RC 2.

Zdroj a foto: www.schueco.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *