Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZdraví

Formé Clinic slaví deset let a otevírá nové oddělení

Formé Clinic začala v Česku působit před deseti lety. Za tu dobu se nejen přestěhovala, ale i značně rozrostla. Nově se klienti mohou těšit na moderně vybavené oddělení se špičkovými přístroji k neinvazivnímu ošetření. Klinika tím dále potvrzuje svůj vysoký (nad)standard, přitom se ale drží svých zásad – bezpečně, zdravě a bez extrémů. Slavnostní otevření proběhlo 20. února za účasti tváře kliniky Lejly Abbasové.

Formé Clinic otevírá nové oddělení s recepcí. Centrum tvoří tři místnosti a je vybaveno špičkovými přístroji určenými k neinvazivnímu ošetření jako například Protege Intima/Elite, který za pomoci radiofrekvence a ultrazvuku navozuje v podkoží tvorbu kolagenu. Používá se zejména na obličej, kde vypne kůži a minimalizuje vrásky a v oblasti intimních partií. Dále se zde budou moci klienti nechat ošetřit kosmetickým přístrojem Elegante redline, nebo posadit do křesla Inshape, které řeší stresovou inkontinenci. Samozřejmostí je i trvalé odstranění chloupků za pomoci laserové epilace.

„Kliniku jsme založili s tím, že chceme našim klientům dopřát ty nejlepší služby a doslova je rozmazlovat, řídíme se heslem „nadstandard je náš standard“. I proto jsme se rozhodli kliniku rozšířit a nabídnout tak ještě lepší služby a maximální pohodlí,“ řekla Andrea Čermáková, spolumajitelka Formé Clinic.

Klinika, sídlící v Jeseniově ulici na pražském Žižkově, má aktuálně tři podlaží. První tvoří recepce, dvě konzultační místnosti a ambulance. Ve druhém je oddělení JIP, pooperační oddělení, dva sály a předsálí, denní místnost a pět tzv. dospávacích pokojů. Na třetím patře jsou lékařské pokoje, kanceláře, a právě nově otevírané oddělení. O pacienty se stará personál v počtu zhruba padesáti lidí. Lékaři kliniky pokryjí veškeré služby v moderní plastické chirurgii, jsou však zákroky, kterým se cíleně vyhýbají. Stále drží linii toho, co je bezpečné, zdravé a není extrémní. Pro činnost kliniky je zásadní, že se zde používají pouze nejkvalitnější materiály (implantáty, šicí materiál, léky). Více informací najdete na https://www.formeclinic.cz/.

Tvář kliniky Lejla Abbasová
Na slavnostním otevření nesmí chybět ani tvář kliniky, kterou je moderátorka Lejla Abbasová. A proč právě ona? To vysvětluje majitelka kliniky Čermáková takto: „Lejlu jsem znala asi jako každý pouze z médií. Vždy mi však byla velmi sympatická a vnímala jsem ji jako opravdovou osobnost. Milá, nádherná, maminka, a hlavně inteligentní a empatická žena. Když jsme tedy přemýšleli o zapojení tváře do našeho týmu, byla první, kdo mě napadl. Navíc nám s manželem dával smysl vzájemného propojení našich činností. Vždy jsme různě pomáhali a řekli jsme si, že chceme být součástí projektu, kde vidíme kde a jakým způsobem se naše pomoc projevuje. Tak vznikla spolupráce s nadací Lejly – Asante Kenya. Lejly práce pro charitu nám dávala smysl a byla hned hmatatelná, viditelná.“ Spolupráce tedy není v tomto případě založena na nutnosti zákroku, tak jako je tomu v mnoha jiných případech, ale Lejla je zkrátka přirozenou součástí týmu. Společné práce a energie si, dle slov spolumajitelky, velmi váží.

V rámci otevření nového křídla klinika nabídne zájemcům speciální soutěž o voucher v hodnotě 15.000 Kč. Voucher je možné uplatnit na jakýkoli zákrok z nabídky Formé Clinic. Soutěž odstartuje 20. února a poběží tři týdny. Detaily se zájemci dozví na instagramových profilech Formé Clinic a Lejly Abbasové, kde bude také posléze vyhlášen vítěz.

Zdroj a foto: https://www.formeclinic.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *