Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Pozor! Na řadu přišly toalety!

Bezokrajová konstrukce s ekologicky šetrným splachováním, tiché a bezpečné soft-close dovírání prkénka, promyšlený design klozetu… i toalety lze konstruovat tak, aby kromě svého původního účelu měly i přidanou hodnotu! Dvě takové nově nabízí i Dřevojas.

„Z keramického sortimentu jsme do našeho portfolia nově zařadili i bílé keramické toalety naší značky Myjoys – jednoduchou oválnou MY1 a MY2 se stupňovitým designem a zaoblenými hranami. Jejich závěsné provedení usnadňuje úklid nejen podlahy pod nimi, ale navíc díky bezokrajové konstrukci, takzvané rimless, jsou klozety osvobozeny od klasického oplachového kruhu. Voda se při spláchnutí rovnoměrně rozprostře, což zajišťuje její menší spotřebu, ale i snadnější čištění WC,“ popisuje Ing. Petr Blažek, ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, který dále doplňuje: „K toaletě nabízíme také prkénka z hygienického duroplastu, který vyniká svou pevností a odolností, s tichým soft-close zavíráním. To zase předchází hlučným nárazům a možným poraněním dětí při případné neopatrné manipulaci.“ Design toalet lze navíc sladit s umyvadly tak, aby dohromady tvořily nerozlučnou dvojku!

Zdroj a foto: Dřevojas, v. d.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *