Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Žaluzie spojte s oknem!

Masivní vodicí lišty, posílené vodicí textilie i počet žebříčků, plech krycího kastlíku do tvaru U…pomyslné drobnosti, jejichž provedení rozhoduje o dlouholeté funkční životnosti venkovních žaluzií.

„I zdánlivý půl milimetr hraje roli. Síla plechu krycího boxu dva milimetry je totiž vyšší, než je na trhu běžných jeden a půl milimetru, stejně tak navýšení počtu žebříčků o 30 procent pro vyšší pevnost žaluzie, kovová vodítka na místo plastových a k tomu samonosné masivní vodicí lišty, které jsou až pětkrát větší než jsou pouzdra běžných žaluzií. To jsou styčné body pro to, abychom mohli za žaluzie VEKRA KOMFORT ručit pět let bez jakýchkoli podmínek,“ uvádí Milena Tomčíková, ředitelka vývoje a produktů značky VEKRA, největšího českého výrobce oken, a dodává: „Bytelnost žaluzií VEKRA KOMFORT jim dává tolik odolnosti, že vydrží definovaný bouřlivý vítr, při kterém my lidé nemůžeme chodit vzpřímeně, na rozdíl od standardního požadavku na odolnost silného větru, který pouze ohýbá silné větve. K užitkovému komfortu se přidává tichost lamel tvaru písmene Z s koncovým těsněním.“

Statisticky největší počet žaluzií, 60 až 70 procent, je totiž poškozen poryvem větru, kdy se žaluzie nestačí zatáhnout. Samozřejmostí u samonosného systému žaluzií VEKRA KOMFORT je potom montáž, která se provádí přímo na rám okna a využívá tím jeho ideální rovinnost.

Je hotová během půl hodiny a může být realizována v podstatě ihned po montáži oken. I proto je jasnou volbou jejich nákup společně s okny, kdy se šetří nejen čas, ale i finance. Investice do odolného výrobku se naplno vykompenzuje optimalizovanou montáží a dopravou od jednoho dodavatele.

Zdroj a foto: www.vekra.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *