Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Na kolo od 2XS až po 6XL. Holokolo motivuje na jaře k cyklistice všechny, bez rozdílu věku, váhy nebo kondice!

Zima ještě doznívá a někde láká na běžky, ale jaro už převládá. Ti, kteří nechávají své kolo během zimy ve sklepě, mají nyní nejvyšší čas připravit se na přicházející cyklo sezonu. Není zapotřebí hned počítat desítky kilometrů, avšak pomalý rozjezd a pečlivá příprava se osvědčí v následujících měsících. Správně vybrané cyklistické oblečení rozhodně zpříjemní první letošní kilometry v sedle.

Holokolo je mladá slovenská značka cyklistického oblečení pro nadšence i nenáročné jezdce. Čím dál známější je ale i u nás. Díky cenové dostupnosti, široké škále designů i šíři své cílové skupiny, oblékají dresy Holokolo děti i dospělí všech věkových kategorií i výkonnosti. Ženy ocení neokoukané a trendy vzory, muži zase kolekce například slavné Tour de France. Cíl je však jediný – cítit se na kole pohodlně a maximálně si užít jízdu. I proto tým Holokola nabízí oblečení a dresy pro všechny, ať už jste lehčí než vítr nebo máte nějaké to kilo navíc. Překážky zkrátka neexistují.

Vrstvení je základ do každého počasí
Velké teplotní výkyvy nejsou na jaře ničím nečekaným. Od chladných, takřka mrazivých teplot se během jara dostaneme i výše nad nulu. Základem je proto vrstvení oblečení. Vítr, déšť ani první jarní paprsky pak žádného cyklistu nezaskočí. „Základem správného oblečení na kole je vrstvení. Funguje to stejně jako kdekoliv jinde v módě a každodenním životě. Rozhodně nedoporučuji pro chladnější počasí teplejší cyklo bundu, pod kterou bude cyklista pouze v tílku. Správné poskládání jednotlivých vrstev vás ochrání v jakémkoliv počasí a zároveň se budete cítit velmi komfortně,” říká spoluzakladatelka značky, Andrea Podstrelencová, která je sama hobby cyklistkou.

Na co nezapomenout, než se zkraje sezony šlápne do pedálů
Počet vrstev není nijak striktně specifikován, ale specialisté z Holokolo doporučují jako základ funkční tílko, na které přijde tenký dres. Tento základ je v nabídce e-shopu velmi široký a vybírat lze z mnoha modelů. Je ovšem na místě vynechat již zateplenou zimní kolekci a soustředit se na tenké vrstvy. Holokolo nabízí dresy s krátkými i dlouhými rukávy, například z cenově dostupné edice ELITE.

Cyklisté, kteří zimu snáší hůř, mohou sáhnout navíc po praktické vestě. Holokolo nabízí hned dvě varianty. Jednu s důrazem na prodyšnost, druhou zase vhodnou především do větrného či deštivého počasí. Funkční šusťáková bunda pak zajistí především ochranu před větrem nebo před deštěm. Zimní zateplená kolekce v tuto chvíli patří do skříně, i zde je potřeba se ve výběru zaměřit na lehké funkční bundy, ideální do jarního nevyzpytatelného počasí.

Ideální řešení, jak správně zkompletovat jarní cyklo šatník, nabízí přímo Holokolo, a to díky svým setům oblečení. Základní verzí jsou cyklistické kalhoty a dres. “Nová kolekce HOLOKOLO Elite představuje naši dosud nejvyšší řadu dresů. Desítky designů jsme zkombinovali s našimi nejprodávanějšími kalhotami a přinášíme vám tak zvýhodněné sety, které jsou vysoce funkční a zároveň cenově dostupné. Chceme každému dopřát ten skvělý pocit z jízdy, bez rozdílu váhy věku či pohlaví, proto můžete vybírat z široké nabídky velikostí, barev a motivů,” přibližuje Andrea Podstrelencová. Sety lze pořídit i v rozšířenější verzi, které obsahují navíc také ponožky a rukavice. Nechybí ani možnost výběru z krátkých či dlouhých nohavic a rukávu. Výjimečnost a přidaná hodnota tkví právě v tom, že slovenská značka nabízí širokou paletu velikostí dresů, od 2XS až po 6XL. Chce tím motivovat všechny, kteří mají pozitivní vztah k pohybu, aby svůj čas věnovali i jízdě na kole.

Pokud putuje většina rozpočtu na pořízení kola a helmy, specialisté z Holokolo přeci jen doporučují nechat si menší částku i na ten nejdůležitější kousek oblečení. Tím jsou kalhoty či kraťasy, opatřené integrovanou gelovou cyklovložkou. Tato investice se vrátí hned po prvních minutách jízdy a následně při každé další. Radost z jízdy bude o to větší!

Chcete začít, ale motivace nepřichází?
Po novém roce je svět plný předsevzetí. Ale už na jaře začínají docházet všechny argumenty ohledně nevlídného počasí, ukrutné zimy či sněhové kalamity. Na jaře se láme chleba a léto, včetně plavkové sezony, je na dohled. Důležitá není vzdálenost, ale pravidelnost. Skvělou volbou je jízda na kole v cyklistické partě či komunitě. Společné vyjížďky nejsou ničím výjimečným, stačí se porozhlédnout ve svém okolí. Na závěr by se nemělo zapomínat ani na pochvalu. Každý výkon a jízda je krok vpřed směrem k zdravému životnímu stylu a dobré kondici.

Cyklistické výzvy s Holokolo!
Nikomu, kdo alespoň trochu sportuje, určitě neunikla STRAVA. I Holokolo má svůj klub v této aplikaci, kde se lze zapojit do pravidelných výzev pro rodiny i sólo cyklisty. Jedna probíhá právě nyní až do konce dubna! Každý měsíc se nabízí možnost zaznamenat nejen skvělé výkony na profilu, ale přidat i nějaké nové kousky do svého cyklo šatníku, které se v nadcházejících měsících budou jistě hodit! Zapojit se mohou celé rodiny, party kamarádů i sólo cyklisté. Motivace bude pak to poslední, co by při prvních letošních vyjížďkách chybělo.

O Holokolo
Slovenská značka Holokolo vznikla před 12 lety jako slovenský e-shop Cyklodresy.sk, aktuálně působí na šesti evropských trzích, včetně českého, který je jedním z nejsilnějších.

Holokolo aktuálně sdružuje známé evropské cyklistické značky a profiluje se jako specialista na cyklistické oblečení. Součástí kolekce je také cyklistické oblečení značky Holokolo.

Zdroj a foto: www.holokolo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *