Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Vychutnejte si svoji oblíbenou ledovou kávu v kombinaci s lahodným dezertem nebo snackem

Momenty u oblíbené kávy by nebyly to pravé bez drobného dezertu nebo snacku. I když koláček si většina z nás spojuje s čerstvě připravenou horkou kávou, vytvoří lahodnou kombinaci také s ledovými variantami kávových nápojů.

Ve Starbucks si můžete vychutnat kávu přesně tak, jak ji máte rádi, ale baristé vám také ochotně poradí, jak ji zkombinovat s lahodnými dezerty a snacky z bohaté nabídky. Poradili jsme se s nimi a máme pro vás několik tipů, jak si svůj oblíbený nápoj vychutnat naplno.

Pokud preferujete kávu bez mléka a cukru, určitě sáhněte po lahodném Cold Brew. Tato za studena připravená káva vás překvapí plnou chutí a je skvělá v kombinaci se sladkými i slanými snacky. Zkuste ji zkombinovat s křehkými slanými rolkami, které v nabídce kaváren Starbucks najdete ve třech variantách – se sýrem, špenátem nebo pestem. Pokud preferujete něco sladkého, sáhněte po medových kuličkách nebo brownie.

Milovníci kávy s mlékem, kteří nedají během teplých dní dopustit na své oblíbené ledové latte nebo cappuccino, ocení širokou nabídku sladkých dezertů. Zkuste svůj nápoj při nejbližší návštěvě Starbucks doplnit o lahodnou novinku – Mini CroDots. Mini koblihy si můžete vychutnat ve třech příchutích – cukrová, s tmavou čokoládou nebo s bílou čokoládou. Pokud dáváte přednost klasice, ochutnejte některou z jedinečných příchutí makronek.

Ti, kdo si svou oblíbenou příchuť rádi dopřejí přímo v ledové kávě, například v podobě populárního Iced Caramel Latte, mohou svůj nápoj doplnit cookies, některým ze zmiňovaných dezertů, nebo sladkou chuť vybalancovat slanými rolkami.

Pokud během dne nestíháte, můžete si svoji oblíbenou kávu i lahodný snack objednat až ke dveřím díky Starbucks Delivers prostřednictvím služeb Wolt, Bolt Food nebo Foodora.

Užijte si nezapomenutelné chuťové kombinace ve Starbucks!

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *