Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

Dárek pro školáky v Aquapalace Praha: Za vysvědčení do aquaparku a na zmrzku

Přemýšlíte nad tím, čím udělat svým dětem radost na konci školního roku? Vezměte je do Aquapalace Praha v Čestlicích a pokud tak učiníte v pátek 30. června, dostanou navíc všechny děti školou povinné zdarma zmrzlinu!

Vysvědčení se blíží, stále nevíte, čím odměnit vaše dítko za úspěšné dokončení dalšího školního roku ještě před začátkem prázdnin? Již si nemusíte lámat hlavu, vezměte vašeho pilného žáčka v pátek 30.6. do Aquapalace Praha a dopřejte mu pořádnou nálož zábavy a zážitků. Navíc v tento den obdrží všechny děti jako dárek v aquaparku zmrzlinu zdarma!

Přijďte si užít po celý den vodní radovánky, adrenalin, aquazorbing, virtuální realitu na tobogánu MAGIC TUBE či Divokou řeku s nejdelším tobogánem v ČR. Pro menší ratolesti bude k dispozici skákací hrad a další novinky v rámci Havajského léta.

Havajské léto začalo
Aquapalace Praha si pro všechny návštěvníky připravil bohatý HAVAJSKÝ program po celé prázdniny. Těšit se můžete na stylové míchané koktejly, gastro speciality v nové Puzzle restaurant, koncerty a hudební večery, SPA & Wellness rozšířilo nabídku o havajské masáže s tradiční technikou Lomi Lomi a Saunový svět obohatil služby o nové letní osvěžující ceremoniály, které se budou odehrávat již i v nové ZEN sauně. Pro menší děti je připraven speciální koutek se suchou zábavou, kde budou moct řádit v havajském skákacím hradu, zažívat dobrodružství na prolézačce ve tvaru pirátské lodi a v neposlední řadě stavět monumentální hrady na klasickém pískovišti. Pro větší děti budou k dispozici ping-pongové stoly, možnost si užít mořské vlnobití každých 30 minut, nebo jízdu v jedinečné Divoké řece – nejdelším tobogánu v ČR.

Zdroj a foto: www.aquapalace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *