Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Nechte si hýčkat, dopřejte si podmanivý Kinley CITRUS & YLANG YLANG

Osvěžující prémiová limonáda s příchutí Citrusu a s kapkou Kanangy vonné neboli Ylang Ylang, to je novinka od značky Kinley. Nápoj, který nabízí vyváženou chuť a skvěle vybalancovanou kombinaci mezi sladkostí, kyselostí a hořkostí.

Chuťový profil nápoje perfektně doplňuje pár kapek éterického oleje Ylang-Ylang, který má přímo magické účinky – působí jako přírodní afrodiziakum, má zklidňující efekt na tělo i mysl, snižuje krevní tlak, zklidňuje dýchání a minimalizuje dopady stresu na organismus. Exotickou citrusovo – kořenitou osvěžující vůni pak nápoji dodává tropická tráva vetiver s krásným českým názvem vousatka. Tento unikátní mix surovin a příchutí činí z nového nápoje Kinley CITRUS & YLANG YLANG​ přímo podmanivé pití, které vás oprostí od starostí všedního dne a dopřeje vaším chuťovým pohárkům neobyčejný zážitek a celému tělu tolik potřebný odpočinek.

 „Novinka Kinley CITRUS & YLANG YLANG dokonale doplňuje portfolio nápojů Kinley, je to ideální pití pro horké letní měsíce, zároveň vás skvěle osvěží i po náročném pracovním dni. Báječně se v něm propojuje citrusová chuť se svěžími květinovými a bylinnými tóny. Nejlépe si ho vychutnáte vychlazený s kostkou ledu ve společnosti vašich přátel,“ říká Lukáš Topol, marketingový manažer značky Kinley v Coca-Cola HBC ČR a SR. Novinka je dostupná ve třech verzích balení – 0,5l ve skle a 0,5 litru a 1,5 litru v PET lahvích.  Pokud chcete vyzkoušet další příchutě Kinley máte na výběr z klasické verze Kinley Tonic, Zero variantu bez cukru, růžový Pink Aromatic Berry a zázvorový Ginger Ale.

Zdroj a foto: Coca-Cola HBC ČR a SR

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *