Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Eliška Křenková zářila během Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary s exkluzivními šperky od značky Tiffany & Co.

Eliška Křenková, talentovaná herečka a ikona stylu, upoutala veškerou pozornost na nedávném openingu Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Na této slavnostní přehlídce filmu a módy se Eliška nejenom předvedla v nádherných šatech, ale také zdobila svou osobnost a eleganci šperky značky Tiffany & Co.

Na červeném koberci Eliška Křenková měla šperky z kolekce Tiffany Lock. Tato kolekce je inspirovaná ikonickým zámkem od Tiffany a je symbolem neodolatelného šarmu a stylu. Křehké řetězy a zámky zlaceného kovu dokonale doplnily Eliščin elegantní a sofistikovaný vzhled.

Na tiskovou konferenci k filmu Úsvit, ve kterém ztvárnila hlavní roli, si Eliška vybrala šperky z kolekce Tiffany Hardwear. Tato kolekce šperků je známá svými výraznými a moderními tvary, které představují odvahu a originalitu.

Eliška Křenková je bezpochyby ikonou elegance a módy. Její výběr šperků od Tiffany & Co. na MFF Karlovy Vary je důkazem jejího vkusu a citu pro styl.

Foto: archiv Tiffany & Co.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *