Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Pikniky bez starostí i zbytečných obalů

Deka v trávě, koš plný jídla a sluníčko v zádech. A k tomu zmrzlina či vychlazený drink. Věděli jste, že tuhle idylku si díky Woltu můžete velmi jednoduše a bez starostí dopřát taky? Modří kurýři totiž objednávky rozváží kamkoliv si zamanete.

Autentickému zážitku napomáhá i letní nabídka na Woltu, ze které si můžete vybrat třeba lehké salátky, veganské pochoutky, ale také šťavnaté masové speciality, sladké dezerty, domácí limonády, ledové kávy i alkoholické drinky. Na své si přijdou také milovníci vlastní kulinářské tvorby. V nabídce totiž najdete vše bez čeho se grilování neobejde – šťavnaté suroviny, chutné omáčky, ale také lahodné sýry nebo třeba křupavé pečivo a čerstvou zeleninu. Wolt si navíc připravil letní 30% slevy z oblíbených podniků jako Bageterie Boulevard, WOKIN, Pizza Hut menu nebo třeba Gotcha Bubble Tea.

Kamkoliv, kam si zamanete
V rámci rozvozových oblastí všech měst na Woltu se nemusíte nijak omezovat – letní pohodu si můžete užívat v parku, na lavičce v centru i na vyhlídce nad městem. Kromě přesného označení polohy na mapě můžete modrým rozvozcům do objednávky pro jistotu přidat upřesňující poznámku typu „sedíme uprostřed parku na růžové dece”.

Pochutiny k vám dorazí v té nejlepší kvalitě. Partnerští kurýři a kurýrky totiž jídlo doručují v tepelně regulovaných boxech. A některé podniky se dokonce umí postarat i o doručení kompletního piknikového setu včetně proutěného koše a stylové deky. Pokud vám tedy tato alfa a omega správného venkovního posezení zatím chybí a nemáte chuť je shánět offline, není všem piknikům konec. Prázdniny tak mohou být opravdu bez starostí.

Rychle, ale taky udržitelně
Ať už si ale necháte doručit cokoliv a kamkoliv, spolehněte se přitom, že Wolt doručuje objednávky v průměru do 30 minut a za všechny kompenzuje svou uhlíkovou stopu. Partnerští kurýři a kurýrky navíc často po městech rozváží na kolech či koloběžkách. Udržitelnosti vašich piknikových radovánek ale můžete přispět i vy – například použitím vlastních příborů nebo objednáním jídla do oblíbených znovupoužitelných REkrabiček, které výborně těsní, jsou stylové, vyrobené v Česku a ze 100 % recyklovatelného materiálu.

REkrabičky přitom restaurace nejčastěji využívají na lehká letní jídla a za vratnou zálohu v nich nabízejí nejrůznější saláty či vegetariánská jídla. A přiznejme si – to je na piknik prostě ideál! Ale ať už dáváte venku v trávě přednost spíš masu, či nemasu, pyrenejským tapas, italskému vínu, francouzským delikatesám, řeckému talíři nebo chlebíčkům a poctivému českému pivu, buďte si jistí, že na Wolt se můžete spolehnout i o prázdninách. Cestovat se totiž dá i gastronomicky a na pár kliknutí.

Zdroj a foto: Wolt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *