Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Eliška a Damián: Milan Šteindler je muž mnoha tváří!

Televize Prima navazuje na své úspěšné formáty a 2. září přinese divákům dvanáctidílný romantický příběh se šťastným koncem Eliška a Damián. Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Eliška a Damián zaručuje milostný příběh, humor i lehkou záhadu. Diváci budou mít možnost sledovat velkou lásku, která překonává staletí.

V tomto seriálu navíc budou diváci svědky tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, jehož ztvárnil Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se setkávat s Eliškou. Mezi oběma postupně vzniknou sympatie.

Dalším hercem, který v seriálu Eliška a Damián bude excelovat, je Milan Šteindler, který v seriálu představuje správce: „Samotná role je velice přitažlivá, hrát takového záporáka je výzva. Pro mě navíc i proto, že by to nemělo být hrané pohádkově, ale jako reálná figura. To mi dělá radost, že se zase nezařadím do nějaké role figurky, ale bude to přece jen postava. Nebo v to aspoň doufám.“ Milana Šteindlera tedy tentokrát diváci uvidí v historickém kostýmu, ale pamatují si ho i jako rockera z Agrometalu a další postavy seriálů televize Prima.

Eliška a Damián už v sobotu od 20.15 na Primě.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *