Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

E.Mi představuje laky Techno Vibes

E.Mi představuje kolekci laků Techno Vibes – Neonové odstíny gelových laků jsou ideální volbou pro vytvoření světlé, stylové manikúry. Růžové a modré odstíny se mohou stát základem pro jemné a romantické obrázky a oranžová může být použita k vytvoření jasných a výrazných vzorů nehtů.
Kolekce Techno Vibes ztělesňuje inspiraci nepřetržitou energií a elektrizujícím duchem techno hudby. Neonové odstíny gel laků vám pomohou ponořit se do atmosféry noci plné hlasité hudby a jasných světel. Kolekce gel laků Techno Vibes je perfektním řešením pro ty, kteří se nebojí experimentovat s obrázky a vytvářet velkolepé manikúry. Jsou dokonale kombinovány s různými styly oblečení a pomohou přidat dotek stylu a výstřednosti vašemu obrazu. Kvalita a trvanlivost gelových laků Techno Vibes předčí všechna očekávání a umožní vám užívat si zářivé barvy na nehtech po dlouhou dobu. Zachovají si stabilní a intenzivní barvu i po mnoha nocích bláznivého tance.Gel laky v kolekci jsou vytvořeny pomocí moderních technologií a splňují nejvyšší standardy kvality. Snadno se nanášejí a rovnoměrně rozprostře, poskytují dokonalé krytí.
  • Univerzální paleta zářivých gel laků, vhodná pro všechny kategorie zákazníků.
  • Odstíny kolekce vypadají v monochromatické manikúře luxusně, vzájemně se kombinují a mohou být ideálním doplňkem designu.
  • Perfektní textura, pevně nanesená i v 1 vrstvě.
  • Vhodné pro jednoduché barevné designy.
  • Odstíny kolekce jsou dokonale kombinovány nejen mezi sebou, ale také s odstíny předchozích kolekcí, základními barvami.

7-Free – neobsahuje látky škodlivé pro zdraví: formaldehyde, formaldehyde resins, toluene, dibutylphthalate, camphor, xylene, and ethyltosylamide.

Netestováno na zvířatech.

Cena: 510,-

Zdroj a foto: www.emi-shop.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *