Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Bez lítosti: Brutální vražda milenky!

Už dnes se diváci Prima COOL mohou těšit na další epizodu dokumentární série Bez lítosti. Tento ojedinělý projekt přiblíží divákům, jaký je život za mřížemi, a ukáže tamní život těch nejhorších, tedy na doživotí odsouzených vrahů.

V nápravných zařízeních v Česku pobývá více než 22 tisíc lidí, 49 z nich si odpykává doživotní trest za obzvlášť závažné zločiny. Projekt Bez lítosti představí osm takových jedinců, jejichž činy se dostaly do popředí zájmu médií. V dokumentární sérii diváci uvidí například případ Juraje Kučeráka – vraha se sekerovým syndromem – nebo Lukáše Kopeckého – vraha své milenky. Tento díl diváci mohou sledovat právě dnes.

Lukáš Kopecký pochází z dobré rodiny z Hulína. Jako mladý začal boxovat a utrpěl několik otřesů mozku. Kvůli sportu nemá ani střední školu. Boxoval a živil se, jak říká, „pácháním“ trestné činnosti – provozoval nevěstinec, přepadal lidi a byl odsouzen za vydírání. Měl přítelkyni, kterou ale neustále podváděl – i s prostitutkami. Když mu bylo 21, seznámil se s bývalou spolužačkou své přítelkyně a stali se z nich milenci. Po jedné hádce, údajně kvůli tomu, že Lukášova oficiální přítelkyně otěhotněla, Lukáš začal milenku škrtit. Když si myslel, že je mrtvá, začal po sobě utírat otisky prstů. V ten moment se ale dívka začala probouzet, a tak ji brutálně podřízl. Dostal 25 let vězení, výjimečný trest.

Bez lítosti už dnes od 21.30 na Prima COOL.

Navazující bonusové díly, které mapují život odsouzených ve vězení, můžete už nyní sledovat na prima+.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *