Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Semifinalista SuperStar, Martin Dufek, pokřtí se svou kapelou Realita již druhé album “UNDRGRND POP”. Role kmotra se ujme vítěz oblíbené televizní soutěže, Adam Pavlovčin aka ADONXS!

Kapela Realita, která za svých 6 let existence stihla zazářit na stovkách koncertů a festivalů, jakými jsou Colours of Ostrava, Hrady.cz, Benátská noc, Sázavafest, nyní pokřtí již druhé album. 

Formace REALITA je jedinou kapelou v Česku hrající unikátní žánr “underground pop”.  Renomovaný hudební kritik a publicista magazínu Headliner Josef Vlček, jenž recenzoval singl “Šílená” prohlásil: “Pro rockové posluchače moc popový a pro popaře příliš rockový.“ Tato bilance mezi popem a rockem je ale paradoxně právě to, co jak publikum, tak i samotné kluky baví a právě to taky uslyšíte z nové desky.

Pravý rockerský nadhled frontmana kapely Realita, Martina Dufka, se projevil mj. i tím, že do role kmotra desky pozval právě Adama Pavlovčina aka ADONXSE, se kterým spolu stáli před bránou vysněné finálové desítky ČeskoSlovenská SuperStar, do které však postoupil už pouze Pavlovčin a následně soutěž s pompou vyhrál. “I po mém vyřazení, jsem Adamovi stále fandil a byl si jistý, že právě on daný ročník musí vyhrát. Udělalo mi udělalo velkou radost, že naše pozvání, stát se kmotrem našeho druhého alba přijal.”, uvedl s úsměvem frontman kapely Realita, Martin Dufek.

Kromě Adama Pavlovčina, podpořit kapelu Realita přijdou i další talentovani kolegové, kteří vzešli z poslední SuperStar, mezi nimi např. stříbrná finalistka – Elizabeth Kopecká a další.

Křest desky proběhne již 21.10.2023 v Praze v Café v lese od 20.00.

Harmonogram akce:
19:30 – open door
20:00 – special guest – Tomas Robin
20:30 – koncert kapely Realita & křest alba UNDRGRND POP
22.00 – ? – afterparty

Foto: archiv kapely

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *