Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Nové porcelánové vypínače TABELLA: tenké jako čokoláda

Český výrobce KATY PATY představil novou kolekci barevných porcelánových vypínačů a zásuvek TABELLA. V pořadí již pátá kolekce vyniká svými pravoúhlými hranami a obdélníkovým tvarem. Extra tenký design těchto vypínačů a zásuvek připomíná tabulku čokolády. Vyrábí se ve všech 32 barevných provedeních.

V hlavní roli obdélník
Když se řekne porcelánový vypínač, vybaví se vám zřejmě kulatý v retro designu. Česká značka KATY PATY má však nabídku porcelánových zásuvek a vypínačů mnohem širší a dokáže splnit i náročné požadavky moderních interiérů. Vedle nadčasových retro kolekcí firma nejprve začala vyrábět bezrámečkové vypínače a zásuvky, jejichž zaoblený tvar připomíná říční oblázky. Nyní představila novou unikátní kolekci TABELLA. Zatímco předchozí produkty vystihovaly oblé tvary a neukončené linie, TABELLA vyniká svými precizními hranami.

Tabulka inspirována čokoládou
Zásuvky a vypínače TABELLA, to je velmi tenká porcelánová destička obdélníkového tvaru inspirována tabulkou čokolády. Tato kolekce je určena především do minimalistických interiérů, kterým dominují pravé úhly a ostré hrany. Hodí se ale i do tradičně zařízených domácností nebo komerčních prostorů. Zásuvky a vypínače se vyrábějí z tradičního českého porcelánu. Díky tomu odolají mechanickému poškození, neponičí se ani při zkratu a na povrchu nezůstanou otisky prstů, prach ani jiné nečistoty. Jejich dlouhá životnost je dokonce garantována zárukou 50 let. Produkty se navíc ručně glazují a barví, takže si i po letech zachovají svůj původní odstín.

Vypínače TABELLA se vyrábějí v provedení se silnou klapkou, se dvěma klapkami i jako otočné. V nabídce nechybí ani koncová záslepka, USB nabíječka, pohybové čidlo nebo různé typy zásuvek. Protože záleží na každém detailu, můžete také vybírat z pěti barev šroubků: kromě základní varianty v nerezu jsou na výběr šroubky bílé, černé i zlaté, které dokážou dokonale podtrhnout ostatní prvky v místnosti ve zlatém provedení.

Promyšlené barevné kombinace
Všechny produkty z kolekce TABELLA lze vybírat ze široké škály barevných odstínů. V rámci jednoho prostoru tak můžete hravě kombinovat zásuvky, vypínače a světla ve více barvách. Pokud nemáte odvahu s odstíny experimentovat, inspirujte se barvenými řadami KATY PATY, v rámci nichž k sobě odstíny dokonale ladí. Kromě základní černé a bílé v lesklém i matném provedení můžete vybírat například z přírodních odstínů řady Decorus, sytých základních barev řady Nitor, hravých pastelových tónů Pnoe, lesklých odstínů Perfektus nebo vypínačů Opulent, jejichž skořepinu na povrchu tvoří různé druhy kovů.

NÁŠ TIP: Barevných kombinací lze využít nejen napříč výrobky KATY PATY, ale také v rámci jednoho vypínače. Pomocí konfigurátoru můžete přesně podle svých přání odlišit barvu páčky od tabulky vypínače. Vzniknou vám tak neotřelé a individualizované doplňky, které oživí každý interiér.

V harmonii se světly
Porcelánové zásuvky a vypínače TABELLA barevně výborně komunikují se všemi světly KATY PATY. Například se závěsnými světly CUBUS, která fungují solitérně i jako lustry z dvanácti kusů. Prostoru dodají hravost a dostatek světla. Vyrábí se také ve variantě na stěnu, strop nebo jako stolní lampička. Porcelánový kryt, objímku a stropní baldachýn navíc snadno sladíte s jednou z pěti barev textilem opleteného kabelu. Světla CUBUS také můžete doplnit o stmívatelné LED zdroje z šetrně pískovaného satináta, které poskytují ideální světelný rozptyl a vytvoří příjemnou útulnou atmosféru. Na výběr jsou LED zdroje různých tvarů, barev i velikostí. Ostré hrany produktů TABELLA naopak optimálně zjemní luxusní porcelánové světlo TUBA s korpusem z ručně foukaného křišťálu.

Zdroj a foto: www.katypaty.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *