Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Milan Peroutka nazpíval píseň pro novou komedii Lítá v tom!

Filmová komedie režiséra Tomáše Dianišky s názvem „Lítá v tom“ dostala svou oficiální píseň. Skladbu „Štěstí tekutý“ nazpíval Milan Peroutka a zazní v závěrečných titulcích filmu. Hudbu složil talentovaný muzikant Michal Šupák, jenž vytvořil hudbu k celému filmu.

Píseň a film do kin doprovází také videoklip s novými záběry z filmu. Klip ukazuje Kryštofa Hádka vzhůru nohama, začátek striptýzového vystoupení Kristíny Svarinské a také konečnou podobu filmu, který režisér Tomáš Dianiška ozvláštnil výraznou a hravou animací.

„Film sám je hezky výtvarně a vizuálně natočený a je to sranda,“ potvrzuje Kryštof Hádek.

Během natáčení jsme pořád slyšeli: Tady pak proletí Kryštof vesmírem, tady na obloze za nima budou planety, tady budou nápisy, tady se bude vznášet plachetnice z Barona Prášila. Film je tak hravý, jak si ho Tomáš Dianiška vymyslel. Tenhle svěží pocit podtrhuje i skvělá hudba Michala Šupáka,“ říká jeden z producentů filmu Vojtěch Frič.

Pro zpěváka Milana Peroutku jde o první filmovou píseň v kariéře a možnost nazpívat oficiální song pro filmovou komedii přijal s nadšením a bez váhání. “Jak bych nebyl nadšenej, moje první filmová písnička v životě a taková pohodovka! Když jsem šel ze studia, nemohl jsem tu nakažlivou melodii vypustit z hlavy,“ líčí Milan Peroutka.

Klip vznikal přímo při natáčení ve studiu. Všechno se to událo velmi rychle, ale někdy se to v životě tak sejde, že jde něco naprosto jednoduše, samozřejmě a hladce,“ dodává zpěvák.

Komedie Lítá v tom míří do kin v předvánočním období a na Vánoce, Milan Peroutka využil píseň a konec roku k předsevzetí do toho nového. “Předsevzal jsem si, že se chci v nadcházejícím roce věnovat zpívání o něco více. A hned jsem na tom začal pracovat, vedle písně ke komedii Lítá v tom jsme vydali duet “Čas zastavit čas” s Aničkou Slováčkovou a s mou kapelou Perutě i taneční song “Plán” inspirovaný hudbou z osmdesátých let. Zkrátka už v tom zase létám!,” dodává Peroutka.

„A filmu přeju, aby v předvánočním období a pak do konce roku pobavil hodně diváků. Aspoň z poloviny tak, jako bavil mě,” uzavírá muzikant.

O FILMU
Kryštof Hádek a Kristína Svarinská se v nové komedii „Lítá v tom“ zapletou do jedné nevinné lži, která následně strhne lavinu nedorozumění. Hlavní hrdina totiž přemluví svou těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby před jeho maminkou jednou jedinkrát sehrála jeho přítelkyni a nastávající manželku. Situace se ale zvrtne a to, že jsou zamilovaný pár, budou muset předstírat mnohem déle.

Komedii Lítá v tom natočil Tomáš Dianiška, v dalších rolích se představí Taťjana Medvecká, Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Veronika Žilková.

V kinech od 14. prosince 2023.

Producenty filmu jsou love.FRAME a Bontonfilm Studios. Hlavním partnerem filmu je ČSOB. Koproducenty filmu jsou Media One, innogy a ART4. Film vzniká ve spolupráci s televizí Nova, Markíza a společností T2O. Partnerem filmu jsou PFX, Beep a Divadlo pod Palmovkou. Film vzniká za podpory Královehradeckého kraje a města Hradec Králové. Formou filmových pobídek podpořil vznik filmu AVF SK.

Film vznikl na základě maďarského originálu “SEVELED” od Dénes Orosz a Zsuzsi Várady.

Režie: Tomáš Dianiška
Scénář: Tomáš Dianiška, Dénes Orosz
Kamera: Tomáš Juríček
Hudba: Michal Šupák
Kostýmy: Zuzana Mazáčová
Masky: Martina Selnekovičová
Architekt: Jan Vlček
Střih: Vojtěch Frič
Zvuk: Viktor Krivosudský, Lukáš Moudrý
Výprava: Roman Chochola
Výtvarník: Lukáš Veverka
Výkonný producent: Denis Kučera, René Kořenář
Producenti: Vojtěch Frič, Ondřej Kulhánek, Palo Jelenek, Miša Jelenek
Spolupracující producenti Dénes Orosz a Attila Tőzsér
Hrají: Kryštof Hádek, Kristína Svarinská, Taťjana Medvecká, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga, Veronika Žilková, Gabriela Mikulková, Sandra Nováková, Zuzana Stavná, Marek Geišberg, Martin Finger, Tereza Dočkalová a další

Foto: archiv filmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *