Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Máte chuť během zimy experimentovat? Oblečte se do nejnovějšího módního trendu! 

Kouzelné osvětlení, voňavé svíčky, perníkové latté a svařák. K zimě ale také neodmyslitelně patří experimentování s nejrůznějšími materiály. Jaké to jsou pro zimu 2023? Přehlídková mola v těchto dnech zaplavily manšestrové kousky! A není divu – manšestr nejen zahřeje, ale dodá vašim outfitům potřebnou hloubku protože je pro vrstvení jako stvořený. Od kabátů a bund, přes kalhoty až po doplňky, manšestr se stává klíčovým prvkem zimního šatníku.

Doplňky inspirované největšími jmény z červeného koberce jsme našli v nejnavštěvovanějším outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet.

70. léta jsou zpět 
Široké, úzké nebo do zvonu? Zvonové kalhoty z manšestru zažívají velký comeback. Není se čemu divit. S oblibou je nosil jak Kurt Cobain, tak Selena Gomez. Vy je můžete zkombinovat s jednoduchým svetrem a vánoční červenou. Při volbě doplňků se nebojte experimentovat – manšestrové kalhoty jsou univerzální a budou vypadat skvěle se zlatem, stříbrem i perlami! Tip: Kalhoty Pepe Jeans, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2 660 Kč, outletová cena 1 862 Kč. 

Ve stylu Taylor Swift 
Zaujaly vás manšestrové kousky, ale patříte spíše ke konzervativnějším typům? Vhodnou volbou pro vás může být například sukně v zemitých tónech jako je hnědá, béžová nebo třeba sváteční olivová. Struktura manšestru bude méně výrazná, ale i přesto váš outfit posunete na novou úroveň. Inspirujte se třeba osobitým outfitem Taylor Swift. Tip: Sukně ONLY, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 799 Kč, outletová cena 559 Kč.

Hit zvaný monochrome 
Postrádají vaše outfity francouzský šmrnc? Zkuste začít experimentovat s texturou materiálů. Manšestrová košile je přesně ten jeden přelomový kousek do vašeho šatníku. A nenechte se zmást – hodí se k elegantním i oversized outfitům. Jednoduše zkombinujte košili a kalhoty ve stejném nebo podobném odstínu. Vytvoříte tak nepřehlédnutelný monochrome vánoční outfit – stejně jako Hailey Bieber. Tip: Košile Tommy Hilfiger, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 590 Kč, outletová cena 2 513 Kč. Kšiltovka Guess, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1 450 Kč, outletová cena 1 010 Kč. Šaty Marc O´Polo, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4 490 Kč, outletová cena 2 762 Kč. Bunda Levi´s, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 799 Kč, outletová cena 2 649 Kč.

Náš tip na závěr 
Sváteční setkání a večírky si žádaly tak trochu odložit pohodlí na druhou kolej. Náš tip? Ve volné dny můžete do svého šatníku zařadit pohodový fleece. Tento materiál je oblíbený zejména pro své termoregulační vlastnosti, díky kterým vás v chladnějších dnech zaručeně zahřeje a elegantní outfitu přijdou a řadu zase příště… Tip: Mikina Helly Hansen, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1 790 Kč, outletová cena 1 290 Kč. Mikina Hannah, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2 490 Kč, outletová cena 1 743 Kč. 

Zdroj a foto: www.fashion-arena.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *