Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

NOVINKA ROKU 2024: SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais

SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge nabízí ženám a mužům dokonalý prostředek proti stárnutí, který se opírá o to nejlepší z fytokosmetologie a jedinečné odborné znalosti v oblasti fyziologie pleti. Tento produkt byl na trh poprvé uveden v roce 1999 a přinesl revoluční zvrat na trhu produktů proti stárnutí. Zaměřuje se na jednotlivé příznaky stárnutí a řeší je současně. V roce 2024 získává SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge novou třetí texturu a představuje se jako SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais.

Ať už je vaše pleť smíšená nebo mastná, žijete v horkém či vlhkém podnebí, krém Sisleÿa L’Intégral Ânti-Age Crème Gel Frais je určený každému, kdo touží po zaručeně účinných výsledcích a zároveň upřednostňuje lehkou a svěží texturu, ať už kvůli typu či stavu pleti, nebo prostě jen z hlediska osobní preference.

Díky promyšlenému a výzkumy podloženému složení má krém viditelný účinek proti vráskám, působí na zpevnění a elasticitu pleti, zlepšuje její vzhled, pomáhá s unaveným výrazem, pleť omlazuje a revitalizuje. Vyhlazuje mikroreliéf pleti, poskytuje jí antioxidační ochranu a hydratuje. Po pravidelné aplikaci krému je pozorováno zřetelné zlepšení kvality kolagenové sítě a dermo-epidermálního spojení.

Závoj okamžité svěžesti
Aplikace krému SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais vyvolává pocit, jako byste v dané chvíli na sebe nanesli závoj okamžité svěžesti. Tato jemná a nemastná péče přináší sametový finiš bez lesku a pleť je velmi příjemná na dotek. Benefitem navíc je jemná vůně díky esenciálním olejům z levandule a majoránky, které charakterizují celou kolekci SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge.

Aby váš věk prozradilo už jen datum narození, je krém koncipován jako komplexní péče, která potírá všechny typy stárnutí: genetické, ovlivněné prostředím a naším životním stylem. Bez ohledu na texturu optimalizuje životní cyklus buněk tím, že ovlivňuje následující tři parametry: buněčnou energii (na kterou působí extrakt z albízie růžové), buněčný rytmus (extrakt z lindery) a buněčnou dlouhověkost (sójový protein a kvasnicový proteinový komplex). Pro optimální výsledky je žádoucí kombinovat krém s dalšími produkty ze stejné řady, jako je přípravné lotion a speciální péče o rty a oční okolí.

Prokázané výsledky
Po dvou měsících aplikace produktu se na základě stavu pleti viditelně snižuje vnímaný věk. Obličej získává zpět pevnější kontury a hustotu mladší pleti. Tón pleti je zářivější a dochází ke zmírnění známek únavy. Rysy obličeje jsou vyhlazené a vrásky viditelně zmírněné. Výjimečná účinnost produktu byla prokázána osmi klinickými testy u více než 300 žen po celém světě. U většiny z nich se vyskytoval alespoň jeden faktor stárnutí v důsledku životního stylu.

Jedna ikona ztělesňuje druhou
Tváří nové řady péče o pleť proti stárnutí Sisleÿa je poradkyně v oblasti životního stylu, stylistka a bývalá francouzsko-britská modelka Lucie de la Falaise. Produkty značky Sisley doprovázejí Lucii de la Falaise už řadu let. Poprvé je použila při svých cestách letadlem: nejprve ji zlákaly lehké textury masek a jemnost jejich vůně, jíž sotva vnímáte. Následně byla unesena účinností různých péčí a jejich schopností chránit pleť před mnoha vnějšími agresivními vlivy. Její věrnost byla zpečetěna, když si uvědomila, že při výrobě jsou používány jen ty nejlepší botanické ingredience z přírody.

SISLEŸA L´Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais je dostupný v butiku Maison Sisley Praha (Jáchymova 26/2, 11000, Praha 1) a na e-shopu sisley-paris.cz od 15. února 2024 za11 500 Kč.

Zdroj a foto: SISLEŸA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *