Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíSoutěž🐣 Velikonoce

SOUTĚŽ: Veselé Velikonoce s Haribo

Jaro je v plném proudu a Velikonoce už klepou na dveře. Zpříjemněte si tento slavností čas bonbónky Haribo, které vás dostanou do té správné jarní nálady.

Odpovězte na soutěžní otázku a 3 z vás získají balíčky plné sladkého mámení. Vychutnejte si jemná želé vajíčka obalené v barevných perličkách Haribo Perl-Eier nebo nadupaný sáček plný menších pytlíčků bonbónků s velikonočními motivy Haribo Happy Easter, který ocení každá maminka a svým malým koledníčkům je může štědře rozdávat.

A co by to bylo za Velikonoce bez roztomilého plyšáčka? Originální žluťoučký Haribo méďa už netrpělivě vyhlíží své nové majitele a majitelky.

Soutěžní otázka: Kdo založil firmu Haribo?
a) Hans Riegel
b) Trudy Riegel
c) Alexander Riegel

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do1.4.2024. Do předmětu uveďte: Velikonoce s Haribo. Vyhrává 300., 400. a 500. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: Haribo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *