Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Červnové novinky Disney+

Disney+ je streamovací služba, která nabízí filmy a seriály z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, včetně exkluzivní tvorby Disney+ Originals. To vše a mnohem více za 239 Kč za měsíc.

Předplatitelé Disney+ se v červnu dočkají některých velmi očekávaných titulů. Pozlátko, móda, romance a rivalita dorazí na Disney+ v podobě seriálu Becoming Karl Lagerfeld. Premiéry se dočká i očekávaný Star Wars seriál Akolytka, který vás přizve k vyšetřování šokujícího zločinu, ve kterém se postaví uznávaný mistr Jedi proti nebezpečné bojovnici z minulosti.

Dalšími zajímavými červnovými premiérami jsou film První znamení: Přichází Satan!, třetí řada seriálu FX Vítejte ve Wrexhamu, dokument Sebevědomá žena: Diane Von Furstenberg nebo seriál FX Závoj. Dostupnost obsahu se může v jednotlivých zemích lišit a může se změnit. Obsah níže je platný v době vydání. Vyžaduje se předplatné 18+.

VÍTEJTE VE WREXHAMU, 3. ŘADA [FX’S WELCOME TO WREXHAM]
PŮVODNÍ DOKUSERIÁL | Premiérově 2 epizody, další každou středu – 12. června
V roce 2020 se Rob McElhenney a Ryan Reynolds dali dohromady, aby koupili Wrexham, fotbalový klub 5. ligy. Doufali, že z něj vytvoří příběh outsidera, kterému budou všichni fandit. Svět si toho všiml a hned je tu změna. Po patnácti bolestivých sezónách v národní lize se Wrexhamu konečně podařilo postoupit zpět do anglické fotbalové ligy. Nikdy nebylo v sázce víc, protože League Two je mnohem intenzivnější a klub se navíc potýká se sérií zranění a dalších překážek. Zapálený tým a jeho fanoušci oslavují návrat na výsluní, ale zároveň se připravují na nové výzvy, které s návratem do EFL přichází. Dokáže Wrexham AFC čelit této výzvě a znovu se vzchopit?

STAR WARS: AKOLYTKA [STAR WARS: THE ACOLYTE]
PŮVODNÍ SERIÁL | Premiérově 2 epizody, další každou středu – 5. června
V seriálu Akolytka se při vyšetřování šokujícího zločinu postaví uznávaný mistr Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá…

BECOMING KARL LAGERFELD
PŮVODNÍ SERIÁL | Všechny díly najednou – 7. června
Píše se rok 1972 a Karl Lagerfeld je 38letý, téměř neznámý návrhář konfekce. Ale vše se mění ve chvíli, kdy se setkává s mladým Jacquesem de Bascherem, ambiciózním svůdníkem a dandym. Karl je konečně odhodlán postavit se svému příteli Yvesovi Saint Laurentovi, géniovi haute couture, a jeho mocnému společníkovi, Pierrovi Bergému. Šarm, poměřování eg, extravagantní večírky a destruktivní zapálení pro věc. Sledujte, jak se Karl Lagerfeld stal legendou.

PRVNÍ ZNAMENÍ: PŘICHÁZÍ SATAN! [THE FIRST OMEN]
FILM 20TH CENTURY STUDIOS | Exkluzivně na Disney+ – 30. května
Když je mladá Američanka poslána do Říma, aby začala sloužit církvi, narazí na temnotu, která ji přiměje zpochybnit vlastní víru a odhalí děsivé spiknutí, které doufá, že přivede zrození inkarnovaného zla.

ZÁVOJ [FX’S THE VEIL]
PŮVODNÍ SERIÁL I Všechny epizody najednou – 29. května
Dvě ženy rozehrají cestou z Istanbulu do Paříže a Londýna smrtelně nebezpečnou hru na pravdu a lež. Jedna žena má tajemství a druhá má za úkol ho odhalit dřív, než přijdou o život tisíce lidí. I když se to zdá obtížné, musí velitelé misí americké CIA a francouzské rozvědky tajně odsunout stranou vzájemné spory a spolupracovat, aby odvrátili hrozící katastrofu dřív, než bude pozdě.

VĚDĚLI JSTE, ŽE…?

  • Animace není nikdy dost. 5. června budou mít premiéru nové epizody 22. řady seriálu Griffinovi, 26. června se můžete těšit na 4 nové epizody 35. řady Simpsonových a samozřejmostí jsou i nové díly seriálu Fable, Go! Go! Loser Ranger! nebo Undead Unluck.
  • Star Wars slaví 40 let. 25. května 1977 započaly Star Wars svou pouť kiny uvedením Nové naděje v třiceti dvou amerických kinech, včetně legendárního Mannova Chinese Theatre v Hollywoodu, Kalifornii. Zbytek je už historie.
  • Kolekce Planeta opic na Disney+ čítá 7 filmů včetně prvního původního filmu Planeta opic z roku 1968.

Zdroj a foto: Disney+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *