Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

HRABĚ MONTE CHRISTO – francouzský velkofilm roku odhaluje finální TRAILER

Oceněn skvělými ohlasy a takřka 12minutovým potleskem ze světové premiéry na prestižním filmovém festivalu v Cannes představuje snímek Hrabě Monte Christo finální trailer.

Nové zpracování nadčasového příběhu pomsty je věrné mistrovskému dílu spisovatele Alexandra Dumase staršího, zároveň však mluví současným filmovým jazykem a s úctyhodným rozpočtem 43 milionů eur je Hrabě Monte Christo vzrušujícím a epickým příběhem „prvního francouzského  superhrdiny“, který oslovuje všechny generace diváků.

Hlavní roli temného mstitele ztělesnil Pierre Niney, který má na svém kontě Césara za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Yves Saint Laurent.

Do českých kin se snímek dostane na začátku prázdnin 4. 7. v titulkované i v česky dabované verzi. Distributorem je společnost Bioscop.

Synopse:
Marseille, 1815.
Mladý lodní důstojník Edmond Dantes zažívá nejšťastnější obdobní svého života. Má se stát kapitánem a konečně se oženit s láskou svého života, krásnou Mercedes. Jeho úspěch ale u mnohých vzbuzuje žárlivost. Edmond se stává obětí zákeřného plánu. Ze dne na den je bez soudu uvězněn v kobce pevnosti If, bez naděje na propuštění. Jediný, s kým může Edmond mluvit, je abbé Faria, vězeň z vedlejší kobky. Abbé se stává Edmondovým přítelem a učitelem. Před smrtí mu abbé svěří tajemství o ztraceném pokladu. Po dlouhých čtrnácti letech utrpení, zoufalství a beznaděje se Edmondovi podaří uprchnout a najít poklad ukrytý na ostrově Monte Christo. Jediné, po čem Edmond Dantes touží, je zúčtovat se všemi, kteří ho zradili. Nyní, vyzbrojen obrovským majetkem, se bez slitování vydává na cestu pomsty…

PREMIÉRA: 4. 7. 2024
ORIGINÁLNÍ NÁZEV: LE COMTE DE MONTE-CRISTO
PRODUKCE: Francie, 2024
FORMÁT: 2,39:1 (SCOPE) | 4K (bude upřesněno)
JAZYKOVÁ ÚPRAVA: dabing / originální znění s českými titulky
ŽÁNR: akční/dobrodružný
STOPÁŽ: 179 minut
PŘÍSTUPNOST: nevhodný do 12 let (bude upřesněno)
REŽIE: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte
SCÉNÁŘ: Matthieu Delaporte, Alexandre de La Patellière
STŘIH: Célia Lafitedupont
KAMERA: Nicolas Bolduc
HUDBA: Jérôme Rebotier
HRAJÍ: Pierre Niney, Pierfrancesco Favino, Anaïs Demoustier, Laurent Lafitte, Oscar Lesage, Anamaria Vartolomei, Julien de Saint-Jean, Bastien Bouillon

Zdroj a foto: Bioscop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *